Youth Skin Biome

Skin Youth Biome ‒ prvi probiotik za kožu

Za blistavu kožu potrebno je mnogo više od tretmana ljepote. Prema medicinskim spoznajama, trebamo njegovati mikrobiološku ravnotežu probavnog sustava, a ona će se potom zrcaliti i na površini. Ljepota stoluje u trbuhu...

Ljepota doista dolazi iznutra. Pokazuju to najnovija revolucionarna istraživanja britanskog laboratorija Advanced Nutrition Programme gdje je otkriveno da konzumiranjem određenih sojeva probiotika možemo povoljno utjecati na stanje kože.

Pomno probrani probiotici iscjeljuju mikrobiom, tj. bakterijsku floru u našim crijevima, koja potom povoljno djeluje na sve ostale sustave u našem tijelu uključujući i kožu. Iz ovog otkrića nastao je prvi probiotički suplement Skin Youth Biome namijenjen poboljšanju zdravlja i izgleda kože koji je sada dostupan i u Hrvatskoj u centrima DermaCare.

Znanstvenici su otkrili da konzumiranjem ovog posebno formuliranog dodatka prehrani, koji uvodi red u našim crijevima, potičemo pravilnu apsorpciju hranjivih tvari, reguliranje imunosnog sustava te uravnoteženje hormona, što holistički pridonosi zdravlju, mladolikosti i ljepoti kože.

Posebna kombinacija temeljito ispitanih sojeva probiotika kombiniranih s vitaminom C smanjit će upale, potaknuti antioksidacijsko djelovanje i stvaranje kolagena te ubrzati obnavljanje kože.

U testiranju ovog proizvoda ispitanici su primijetili 43 posto bolju hidriranost kože, 23-postotno smanjenje dubine bora, 25 posto bolju čvrstoću kože te povećanje elastičnosti.

Istraživanje probiotika i njihova utjecaja na organizam u posljednjih je deset godina u snažnom porastu i sve je više kliničkih studija koje potvrđuju da poremećaj ravnoteže dobrih i loših bakterija u crijevima može utjecati na pogoršanje brojnih bolesti poput poremećaja raspoloženja, sindroma policističnih jajnika, dijabetesa, a uočeno je da čak i žene oboljele od tumora dojki redovito imaju drugačiji mikrobiom. Skin Youth Biome jedinstven je pripravak čiji je nastanak inspiriran ovim istraživanjima te vraća ravnotežu našem najvećem organu - koži.

Youth Skin Biome

SKIN YOUTH BIOME™

Dodatak prehrani (60 kapsula)

Kako se upotrebljava: Jedna kapsula dnevno uzima se uz obrok. Naša formula osmišljena je za što jednostavniju svakodnevnu njegu kože koja postaje vidno zaglađenija i mladolikija. Dnevna doza dovoljna je za blistav izgled.

Skin Youth Biome™ – 5 milijardi aktivnih kultura, 4 znanstveno potvrđena soja:
• Lactobacillus rhamnosus GG, LGG®
• Bifidobacterium longum HA-524®
• Pediococcus acidilactici, ROSELL®-175
• Lactobacillus reuteri HA-188®

Tekst i foto: Promo

Preporučujemo

Tagovi:

Pročitajte i:

Što su djeca naučila o glagoljici na National Geographic radionici?

U Ilirija Biograd na Moru u Lavender lounge baru hotela Adriatic u sklopu ILIRIJA RESORTA…

Ne propustite ljetni paket National Geographica Hrvatska na kioscima

I ovo ljeto vaš omiljeni časopis National Geographic Hrvatska donosi ljetni paket – tri ovogodišnja…

Potražite Men’s Health ljetni paket s tri broja ovogodišnjih izdanja!

Dragi tate, osigurajte si literaturu za plažu i nađite inspiraciju da zdravije živite

Ljetni trend koji ne izlazi iz mode

Summer sale: Top 5 bijelih haljina iz Designer Outleta Croatia