Sajam vjenčanja Zagreb i poznati Hrvati modnom revijom podržali male srčane bolesnike

Sajam vjenčanja Zagreb održan proteklog vikenda u Areni Zagreb okupio je oko 7 000 posjetitelja, budućih mladenaca i ljubitelja vjenčanja, te još jednom, 21. godinu za redom, 'opravdao' status najglamuroznije i najveće manifestacije vjenčane tematike u Hrvatskoj i regiji. Posebna je modna poslastica bila gala donatorska revija na kojoj su domaće zvijezde u ulozi modela podržale dobrotvornu akciju za štićenike udruge Veliko srce malom srcu.

Na Sajmu vjenčanja Zagreb, održanom u najvećoj dvorani u Hrvatskoj, zagrebačkoj Areni, nastupilo je preko 200 izlagača i na više od 5.500 m² u Areni Zagreb predstavilo bogatu ponudu svih segmenata iz svijeta vjenčanja. “Tradicionalno Sajam vjenčanja Zagreb ugostio je i ove godine brojne domaće obrtnike - salone vjenčane mode i dizajnerske kuće, cvjećare i slastičare, studijske kuće za fotografiranje i snimanje, predstavnike iz područja rasvjete te popratne opreme za organiziranje vjenčanja. Zadovoljstvo nam je istaknuti da ova manifestacija kontinuirano podupire razvoj i unapređenje hrvatskog obrtništva” poručili su organizatori.

Sajam u znaku srca: domaće zvijezde pokazale veliko srce za najmlađe

Sajam vjenčanja Zagreb okupio je na gala donatorskoj reviji i domaće zvijezde: pjevač Ivan Zak, glumice Jelena Perčin i Katarina Baban, pjevačice Jelena Žnidarić Zsa Zsa, Ivana Marić i Ivana Lovrić, članice grupe Gelato sisters Neda Parmać, Sanja Parmać i Romana Pavliša, glazbenici Marko Kutlić i Jure Brkljača, te ‘modni tigar’ Toni prošetali su pistom u ulozi modela i još jednom pokazali veliko srce podržavši dobrotvorni karakter regionalno najveće manifestacije vjenčane tematike.

"Jako sam uzbuđena jer sam prvi put na sajmu vjenčanja i prvi puta ću obući vjenčanicu. Moram priznati kako mi je ipak malo čudno što ću je odjenuti prvi put za modnu reviju, a ne za svoje vjenčanje. Kada sam je na probi isprobavala, osjećala sam se kao da je to netko drugi. No, svoje vjenčanje još ne zamišljam, a i nisam tipični tip djevojke koja sanja o svome vjenčanju. Ipak priznajem kako obožavam ogromne vjenčanice koje jedva stanu u crkvu", poručila je Ivana Lovrić.

Već drugu godinu zaredom zagrebački Sajam vjenčanja kroz reviju i dobrotvornu tombolu pomaže najmlađim štićenicima Udruge liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek iznimno niska. Upravo je ova dobrotvorna akcija bila najbolja uvertira u Festival srca - Svjetski tjedan djece s prirođenim srčanim bolestima koji se svake godine obilježava od 7. do 14. veljače.

Male štićenike Udruge podržala je i pjevačica Neda Parmać koji se izvrsno snašla u ulozi modela. "Već sam jednu vjenčanicu nosila, na svojoj svadbi. S obzirom na to kako pjevam na svadbama, od svoje nisam ništa očekivala, a inače je na reviji uvijek bilo opušteno. Nisam nikada mislila da ću imati standardno hrvatsko vjenčanje jer sam svaki vikend na takvima, ali smo to ipak odradili. Zapravo, to je bio ručak koji je završio u četiri ujutro, ali kada u obitelji imaš toliko glazbenika ne možeš drugačije očekivati. Na svom vjenčanju ne bih mijenjala ništa, ali ne bih ni ponavljala" poručila je.

Na gala modnoj reviji i ostalim revijama 21. Sajma vjenčanja Zagreb vjenčanu su modu predstavili saloni Vesna Sposa, Analuna Bridal, Nikolina vjenčanice i Nikolina Wedding Store, te Martin Arbanas, Varteks i Koko Kids. Za besprijekoran make up modela zaslužni su The Balm Cosmetics i ELF Cosmetics, a frizure ‘potpisuje’ Studio Marcela.

Tekst i foto: promo, Predrag Matijanić Foto Joe, Filip Hofer

Preporučujemo

Tagovi:

Vezano uz temu

planiranje vjenčanja

Što biste trebali znati ako planirate vjenčanje u ovoj godini?

Nakon što mladenke prihvate prosidbu, shvate da ih…

Poznati Slavonci pokazali veliko srce na dobrotvornoj gala reviji Sajma vjenčanja Osijek

Glazbenica Mia Dimšić, operna solistica osječkog HNK-a Ivana…

Kamo za vikend? Na Sajam vjenčanja Osijek!

Dođite na jubilarni Sajam vjenčanja Osijek powered by…

Jelena Žnidarić Zsa Zsa zaštitno je lice Sajma vjenčanja

Dođite na Sajam vjenčanja Osijek i uživajte u bogatom programu!

Jubilarni Sajam vjenčanja Osijek powered by Portanova otvara…

Pročitajte i:

Osvojite poklon-bon i odjenite dijete od glave do pete

Sjajna je prilika da vi i vaša prijateljica ili prijatelj (također roditelji) osvojite poklon-bon od…

Kako je Suki Waterhouse povezala Lady Gagu, J.K. Rowling i Rihannu? U jedno fantastično ljetno izdanje!

Što ponijeti na plažu, bazen ili na neko drugo ljetno druženje? S tim se pitanjem,…

Kako složiti ljetni dnevni jelovnik za cijelu obitelj

Već u ranoj dobi djeca su sklonija kušati hranu koju jedu njima bliske osobe, osobito…

7 koraka do opuštenog ulaska u svijet dohrane

Vjerojatno već sve znate o pravilima dohrane, ali i o tome da pravila katkad nema…