Reebok i jedinstvene žene ohrabruju druge kako bi postale boljom verzijom sebe

Gal Gadot, Danai Gurira, Gigi Hadid, Ariana Grande, Nathalie Emmanuel i Katrin Davidsdottir - mijenjajući sebe, mijenjaju i svijet koji ih okružuje

Globalni lider u proizvodnji sportske odjeće i obuće za fitnes, lansirao je slojevitu kampanju slaveći žene koje su doprinijele pozitivnim promjenama u svijetu, svaka na svoj jedinstveni način. Ova kampanja najnovija je etapa u razvoju Reebokovog načela "BeMoreHuman" koja potiče ljude da budu svoja najbolja verzija u tjelesnom, mentalnom i društvenom smislu.

 

 

Glavne protagonistice u kampanji Gal Gadot, Danai Gurira, Gigi Hadid, Ariana Grande, Nathalie Emmanuel i Katrin Davidsdottir – istaknute su umjetnice i sportašice koje progovaraju o vlastitim postignućima i uspjesima te savladavanju svih prepreka kako bi postale najbolja verzija sebe. Ovoj koaliciji snažnih žena u kampanji su se pridružile i utemeljiteljice raznih ženskih organizacija koje i same pomiču granice i ohrabruju druge žene – Reese Scott, osnivačica Women's World of Boxing; Shannon Kim Wagner, osnivačica Women's Strength Coalition, Jenny Gaither, osnivačica i izvršna direktorica Movemeant Foundation i Yelda Ali, osnivačica Camel Assembly.

Ovom kampanjom Reebok nije fokusiran samo na svoje nasljeđe – biti brend usmjeren isključivo prema ženama, nego što je znatno važnije, želi slaviti jake žene koje svojim snažnim porukama inspiriraju druge na djelovanje i to upravo danas kada je najpotrebnije.

"Reebok već dugi niz godina svojim kampanjama podržava one koje ohrabruju druge. Učinili smo to još osamdesetih godina prošlog stoljeća kada smo krenuli u stvaranje novog pokreta vježbanja na čelu sa ženama koje su promijenile kulturu samog fitnesa. Tada, baš kao i danas, razvijamo inovativne proizvode za žene kako bi doživjele svoju fizičku, mentalnu i društvenu transformaciju koja se događa dok žive načela kako postati bolji čovjek." – izjavila je Melanie Boulden, zamjenica direktora marketinga u Reeboku.

 

 

Najnovijom kampanjom Reebok posebno podržava dvije organizacije – Movemeant Foundation i The Women's Strength Coalition. Reebok je u tu svrhu lansirao 10 limitiranih različitih majica, a svaka od njih nosi inspirativnu poruku svake od snažnih žena iz kampanje. Od 15. srpnja do 31. prosinca, odnosno do isteka zaliha, Reebok će donirati 100%-tni iznos od prodaje ovim dvjema organizacijama u jednakom iznosu.

Više o kampanji te kako se pridružiti i podržati inicijativu, saznajte na ovoj poveznici.

Svi koji žele podržati ili sudjelovati u akciji 'Donate in Sweat,' putem svojih društvenih mreža na Instagramu ili Twitteru mogu tagati vlastitu fotografiju kako vježbaju, a sve detalje možete pronaći na Reebok.com.

Reebok u svojim kampanjama dugo surađuje s nizom kreativnih partnera kao što su Venables Bell & Partners iz San Francisca – voditelj ove kampanje i Roundhouse iz Poirtlanda. "Od samog početka suradnje s Reebokom znamo da je ovaj brend duboko posvećen ohrabrivanju žena te da kroz načelo #BeMoreHuman snažno ističe važnost prepoznavanja pravog trenutka u slavljenju žena koje stvaraju pozitivne promjene kako za sebe, tako i za svijet koji ih okružuje." – izjavio je Will McGinness, izvršni i kreativni direktor Venables Bell & Partners.

 

 

Tekst i foto: promo

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Ako želite smršavjeti, pripazite u kojem dijelu dana vježbate

Pravo vrijeme za vježbanje je ono kad se…

CARDI B I AZTREK ’93 rasplamsali strasti 90-ih

Cardi B je devedesetih godina možda bila samo…

Nikada prije djeca nisu bila manje fit, vrijeme je za promjenu

Pozivamo vas na predavanje i radionicu o važnosti…

Pročitajte i:

Čarobni spa svijet koji ćete obožavati ove zime

Najveći wellness u Hrvatskoj, orijentalni hamam, sauna show, joga, vrhunski tretmani za lice i tijelo……

Dobrovoljni opoziv proizvoda: Philips Avent Digitalni Video Monitor za bebe (SCD620)

Kao mjeru predostrožnosti Philips dobrovoljno opoziva te će osigurati nadoknadu za Philips Avent digitalni video…

Japanski gitarist Yuki Saito nastupa u Hrvatskom glazbenom zavodu

Jedan od najboljih japanskih mladih gitarista Yuki Saito nastupa 24. siječnja u Hrvatskom glazbenom zavodu.

Čovjek koji je Kardashianke lansirao u zvijezde snima dokumentarac o Hrvatskoj

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović upoznala Larrya Namera, vlasnika E! Entertainment televisiona, s ljepotama Zagreba i najavila…