Pretplatite se na magazin Sensa i darovat ćemo vam CalxPlus dodatak prehrani!

Sensa i CalxPlus daruju vam dodatak prehrani CalxPlus koji doprinosi održavanju zdravih kostiju, dok patentirana formula ovih mekanih tableta za žvakanje sadržava optimalnu kombinaciju kalcija, vitamina D3 te vitamina K1. Naime, dvije tablete CalxPlusa znače jednako kao i četiri čaše mlijeka, 45 minuta na suncu, dvije porcije voća i dvije porcije povrća - točno ono što nam je svakodnevno potrebno za zdrave i jake kosti.

Kalcij ima izuzetnu ulogu u očuvanju zdravlja – neophodan je za zdrave kosti i zube te sprječava osteoporozu, koju se, s razlogom, naziva bolešću modernog doba. Kalcij pomaže očuvati zdravlje srca, živaca i mišića. Izrazito je važan za normalno zgrušavanje krvi te za provođenje impulsa u živčanom sustavu, pomaže u prevenciji alergije, depresije i PMS-a te ublažava bolove mišića i zglobova. CalxPlus mekane tablete za žvakanje idealno pokrivaju dnevnu potrebu za kalcijem. CalxPlus ukusna karamela bez šećera s manje od 11 kcal blagotvorno djeluje na zdravlje. Bez glutena i laktoze, primjerene za vegane, tablete su pojedinačno pakirane te iznimno praktične za uporabu, a ugodan okus vanilije i čokolade osvojit će i najmlađe.

Godišnja pretplata uključuje 12 magazina Sensa i poklon - CalxPlus dodatak prahrani, a cijena iznosi 270 kuna. Vrijednost poklona iznosi 130 kuna. Pretplatnička ponuda vrijedi do 6. srpnja 2018. godine.

Za pretplatu nas nazovite na +385 1 6300 817 ili kontaktirajte putem maila pretplata@adriamediazg.hr

Preporučujemo

Pročitajte i:

Koji darovi očekuju nove preplatnike MH magazina?

Pretplatite se na Men's Health i poklanjamo vam L'Oréal Paris Men Expert liniju kozmetike koja…

Upoznajte Avent Garden - novo mjesto za vaše evente

U neposrednoj blizini parka Maksimir smjestio se Avant Garden, prostor uređen u industrijskom stilu koji…

Još samo tri dana dijeli nas do najboljeg Weekenda u godini

Zanimljiva predavanja gostiju iz Francuske i Njemačke, One on one s najboljim nogometnim izbornikom te…

Men’s Health Speed Day powered by Opel Grandland X

Želite sudjelovati u najluđoj karting utrci ove sezone? Prijavite se i budite dio Men's Healthova…