Pretplatite se na magazin Sensa i darovat ćemo vam CalxPlus dodatak prehrani!

Sensa i CalxPlus daruju vam dodatak prehrani CalxPlus koji doprinosi održavanju zdravih kostiju, dok patentirana formula ovih mekanih tableta za žvakanje sadržava optimalnu kombinaciju kalcija, vitamina D3 te vitamina K1. Naime, dvije tablete CalxPlusa znače jednako kao i četiri čaše mlijeka, 45 minuta na suncu, dvije porcije voća i dvije porcije povrća - točno ono što nam je svakodnevno potrebno za zdrave i jake kosti.

Kalcij ima izuzetnu ulogu u očuvanju zdravlja – neophodan je za zdrave kosti i zube te sprječava osteoporozu, koju se, s razlogom, naziva bolešću modernog doba. Kalcij pomaže očuvati zdravlje srca, živaca i mišića. Izrazito je važan za normalno zgrušavanje krvi te za provođenje impulsa u živčanom sustavu, pomaže u prevenciji alergije, depresije i PMS-a te ublažava bolove mišića i zglobova. CalxPlus mekane tablete za žvakanje idealno pokrivaju dnevnu potrebu za kalcijem. CalxPlus ukusna karamela bez šećera s manje od 11 kcal blagotvorno djeluje na zdravlje. Bez glutena i laktoze, primjerene za vegane, tablete su pojedinačno pakirane te iznimno praktične za uporabu, a ugodan okus vanilije i čokolade osvojit će i najmlađe.

Godišnja pretplata uključuje 12 magazina Sensa i poklon - CalxPlus dodatak prahrani, a cijena iznosi 270 kuna. Vrijednost poklona iznosi 130 kuna. Pretplatnička ponuda vrijedi do 6. srpnja 2018. godine.

Za pretplatu nas nazovite na +385 1 6300 817 ili kontaktirajte putem maila pretplata@adriamediazg.hr

Preporučujemo

Pročitajte i:

Pool party Cosmopolitana koji će se još dugo pamtiti

Jedan od najboljih pool partyja ovog ljeta na Jadranu definitivno je bio Cosmopolitan pool party…

Samo najbolje za vašu bebu - babylove

Nije lako pronaći pelene koje će vašoj bebi osigurati bezbrižnost.

Viceprvaci svijeta u Joop! outfitu

Moda sa svjetskih nogometnih terena – powered by Heraldi for Men and Women – Joop!

Cosmopolitan pool party powered by Nivea Sun najbolja je zabava na Jadranu!

Na bazenu Hotela Brown Beach House&Spa u Trogiru, 18. srpnja, održava se Cosmopolitan pool party…