Pravila nagradnog natječaja “Osvoji dvodnevnu kotizaciju za konferenciju Kompetencije djeteta novog doba”

Članak 1: ORGANIZATOR

Nagradni natječaj “Osvoji dvodnevnu kotizaciju za konferenciju Kompetencije djeteta novog doba” raspisuje: Adria Media Zagreb d.o.o. (OIB: 58576890942), Oreškovićeva 6H/1, 10 000 Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu edukacije roditelja i onih koji rade s djecom. Natječaj traje od 25. veljače 2019. godine, od 18:00 h do 4. ožujka 2019. do 15:00 h.

Članak 3: NAGRADNI FOND

Fond nagrada sastoji se od:

2 kotizacije za dvodnevnu konferenciju Kompetencije djeteta novog doba (8. i 9. ožujka 2019.), svaka u vrijednosti od 790 kn.

Članak 4: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom natječaju imaju svi hrvatski državljani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, koji imaju 18+ godina (pripadnici muškog i ženskog spola), osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Na natječaj je moguće prijaviti se tako da kandidati na portalu Roditelji.hr pronađu članak u kojem se nalazi poziv s uvjetima natječaja i obrazac za prijavu s osobnim podacima i pitanjem na koje je potrebno odgovoriti.

Svi čitatelji koji u potpunosti ispune zadane propozicije, te pošalju točan odgovor na postavljen zadatak u natječaju “Osvoji dvodnevnu kotizaciju za konferenciju Kompetencije djeteta novog doba” u periodu od 25. veljače 2019. godine do 4. ožujka 2019. do 15:00 h sudjeluju u natječaju. Sudjelovanjem u natječaju sudionik prihvaća objavljivanje poslanih materijala u medijskim kanalima konferencije Kompetencije djeteta novog doba i Adria media Zagreb d.o.o.

Organizator natječaja ovlašten je na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja, se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika štete koja bi im mogla nastati prilikom zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Prijavom na natječaj sudionici potvrđuju da su upoznati s pravilima natječaja te da ista prihvaćaju u cijelosti.

Članak 5: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Dva najbrža čitatelja ili čitateljice koji točno odgovore na postavljeno pitanje osvojit će dvodnevnu kotizaciju. Ime i prezime dobitnika te njegova adresa (samo grad) bit će objavljeni na portalu Roditelji.hr najkasnije do 5. ožujka 2019. do 12:00 sati.

Članak 6: PREUZIMANJE NAGRADE

Pobjednici natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona ili e-maila u roku od jednog radnog dana od završetka natječaja. Ako sudionici u roku od 24 sata ne odgovore na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati te se nagrada automatski prenosi na sljedeću prijavu s točnim odgovorom. Dobitnik nagrade pristaje na fotografiranje prilikom realiziranja nagrade. Organizatori natječaja mogu koristiti fotografije Dobitnika bez naknade i bilo kakvih naknadnih potraživanja od strane Dobitnika prema Organizatoru. Dobitnik nagradu može realizirati uz osobnu iskaznicu – nagrada nije prenosiva.

Članak 7: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja. Organizator ne odgovara za nastalu štetu treće strane. Organizator sve prijavljene materijale uz potrebne dorade može koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, internet…), ali ih nisu obvezni koristiti u reklamne svrhe. Sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru po bilo kakvoj osnovi.

Članak 8: KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Sudionici u nagradnom natječaju sudjelovanjem, odnosno slanjem potrebnih podataka, očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja odobravaju tvrtki Adria Media Zagreb d.o.o. da prikuplja i obrađuje navedene osobne podatke u svrhu provođenja kreativnog natječaja i vlastitih marketinških aktivnosti. Sudionik u bilo kojem trenutku može zatražiti odjavu od primanja ovakvih obavijesti.

Tvrtka će poduzeti sve razumne potrebne mjere da bi osigurali da se osobni podaci sudionika u natječaju obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s Zakonom.

Članak 9: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Članak 10: POREZI

Dobitnik nagradnog natječaja ne snosi obvezu plaćanja poreza niti plaćanje naknada povezanih s nagradom.

Članak 11: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i Dobitnika kreativnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.


Tekst
: Uredništvo Roditelji.hr

Preporučujemo

Pročitajte i:

Dobrovoljni opoziv proizvoda: Philips Avent Digitalni Video Monitor za bebe (SCD620)

Kao mjeru predostrožnosti Philips dobrovoljno opoziva te će osigurati nadoknadu za Philips Avent digitalni video…

Japanski gitarist Yuki Saito nastupa u Hrvatskom glazbenom zavodu

Jedan od najboljih japanskih mladih gitarista Yuki Saito nastupa 24. siječnja u Hrvatskom glazbenom zavodu.

Čovjek koji je Kardashianke lansirao u zvijezde snima dokumentarac o Hrvatskoj

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović upoznala Larrya Namera, vlasnika E! Entertainment televisiona, s ljepotama Zagreba i najavila…

Međunarodni lanac irskih pubova iz dana u dan oduševljava Zagrepčane i njihove goste

Najbolja atmosfera, najukusnije pivo i nezaboravne uspomene - dobro došli u Harat's Pub