Ovo je ‘must have’ baby odjeća za jesen/zimu 2019.

Možda ste blizu termina poroda, a možda već uživate u majčinstvu, ali svakako već neko vrijeme razmišljate o obnovi jesenske garderobe. Sada je pravi trenutak da svoju bebu opremite kvalitetnim i praktičnim trenirkicama i bodijima u kojima će vaše djetešce, uvjereni smo, najradije provoditi vrijeme u igri...

Krajem ljeta majke već naveliko razmišljaju o nabavi jesenske garderobe i to ne samo kako bi osvježile izbor u svojem ormaru. Vrijeme je za nabavku toplije odjeće i za malene. Ako volite shopping, a vjerojatno volite, to će vam biti pravi užitak jer kupnji preslatke robice za bebu rijetko koja majka može odoljeti. Izbor je zaista ogroman, no u tome i leži bar jedna poteškoća - vjerojatno ćete kupiti puno previše robice (a dobit ćete je i na dar!) koju dijete na kraju neće uspjeti nositi jer će najčešće boraviti u jednostavnoj i funkcionalnoj odjeći. Tako je to s nama mamama – volimo se dotjerivati, ali kad su bebe u pitanju uvijek pobjeđuju izbori koji su u najboljem interesu našeg djeteta, dakle udobno i funkcionalno.

Brzo rastu i žele se nesputano kretati

Koliko ste samo puta sa žaljenjem u otpis stavili neke ‘fenomenalne’ traperice ili košuljicu, a da ih vaša beba nikada nije odjenula? Niste jedini! Ne samo da djeca brzo rastu pa tako brzo prerastaju i robicu, nego se još češće događa da su nam ormari prepuni razne nepraktične kupljene, darovane ili naslijeđene robice, koja nam se, iako prelijepa, čini neudobna, nedovoljno topla ili se teško odijeva i na kraju je nikada ne odaberemo odjenuti djetetu. Jer kad se majke pita, one iz praktičnih razloga najčešće prednost daju jednostavnoj, mekanoj i ležernoj odjeći za koju znaju da će biti najudobnija njihovom djetetu. A to su prije svega mekane trenirkice, hoodice, majice, bodići, čarapice…

Nova Newborn kolekcija iz Lidla za bebe koje znaju što je toplo i udobno

Tajna je u jednostavnosti

Iako znamo da ćete u ormaru uvijek imati neke komade odjeće za izlazak, sređivanje i posebne trenutke, znamo i da će vam još važnija biti svakodnevna udobna i praktična robica koja ne iziskuje upute za uporabu. Upravo takvu odjeću za bebe i malene od 6. rujna imate priliku kupiti u svim trgovinama Lidl. Pored Newborn kolekcije za bebe potražite i zgodan izbor odjeće za trudnice, potrepština za novopečene majke i dojilje kao i baby opreme i igračaka po vrlo pristupačnim cijenama.

Nova Newborn kolekcija uključuje ležernu jesensku i zimsku odjeću za bebe i malene od čistog pamuka čiju kvalitetu jamče potvrda Njemačkog istraživačkog instituta Hohenstein za kvalitetu tekstila te Quadal medalja koju za vjernost i kvalitetu daju kupci i potrošači. Trenirkice i bodići Newborn kolekcije za bebe ležernog su dizajna, udobni, mekani na dodir, od prirodnih materijala, osiguravaju toplinu i prozračnost i lako se održavaju… ukratko, idealna odjeća koju bi odabrale i bebe i majke. Na vama je samo da odaberete one komade odjeće čiji vam se natpis i boja najviše sviđaju, a to će možda biti najveći slatki izazov!

Tekst: Ivona Šatrak
Foto: Lidl; Profimedia

Preporučujemo

Tagovi:

Pročitajte i:

Upute za ispravno održavanje platnenih pelena

Jedan od glavnih razloga zbog kojeg roditelji izbjegavaju platnene pelene je njihovo održavanje, međutim, to…

velicina rupice na dudi bocice

Znate li koju veličinu rupice na dudi bočice treba odabrati?

Različite veličine rupica na bočicama zamišljene su za različitu vrstu hrane. Koju veličinu rupice odabrati…

problemi sa spavanjem kod beba

11 stvari koje mogu ometati miran san naših malenih

Mnogo je razloga zašto naša djeca ne mogu uvečer zaspati ili zašto nemirno spavaju. Neke…

svakodnevno testiranje dude je vazno

Mame, testirajte dudu prije svakog davanja djetetu

Jeste li već čuli da bi bilo dobro provoditi ovaj test dude svaki puta prije…