Održan Story Fest – vrhunski spoj ležernog šopingiranja i dobre zabave

Najutjecajniji celebrity časopis Story i glavni partner projekta American Express® priredili su prvi ovogodišnji Story Fest.

Festival zabave, dobrog raspoloženja i druženja na svojoj tradicionalnoj lokaciji, Cvjetnom trgu, privukao je i ove godine veliki broj posjetitelja, što uistinu ne iznenađuje kada znamo da je upravo to bila subota kada se na plaćanje American Express karticom, u odabranim dućanima koji sudjeluju u akciji, ostvarivao popust od 40%! Posebnu pogodnost svim posjetiteljima, partner American Express osigurao je tako da je dodatno darivao i kupovine iznad 200 kuna.

I ostali izlagači pružili su bogate i zanimljive promotivne aktivnosti, pa se tako na štandu Jana Ice Tea mogao probati novi okus koji su promovirali, a koji je izvrsno gasio žeđ nakon raspjevanih nastupa zborova Kikići, Zagrebački anđeli te Zagrepčanki i dečki kojima je event i svečano otvoren. Za sve posjetitelje koji su došli s djecom, tu je bio cijeli dan aktivan dječji kutak kao i sponzor Annika baby gdje su posjetitelji mogli pogledati novosti o chic dječjoj opremi. Voditelj eventa bio je Frano Domitrović a za glazbeni dio između nastupa brinuo se DJ Vazmenko Pervan. Mlade glazbene nade Ivano te Antonia Dora oduševili su svojim nastupima. Uživanju uz ove glazbene nastupe pridonio je i Somersby, cider no. 1. U ugodnoj chill out zoni njihovog kornera posjetitelji su se mogli maksimalno opustiti. Završetak live glazbenog dijela pripala je bandu Pravila igre, koji su ekskluzivno na Story Festu izveli neke od najnovijih pjesama objavljenih upravo ovaj tjedan, te su rado svim prisutnim fanovima podijelili i autograme.

Ovom zaokruženom pričom u organizaciji magazina Story, još jednom se pokazalo kako je Story Fest uisinu odličan spoj ležernog i povoljnog šopingiranja uz zabavno opuštanje i druženje sa celebritijima koje im je omogućio njihov omiljeni celebriti tjednik.

Galeriju fotografija pogledajte na sljedećem linku:

 

 

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Pročitajte i:

Odličan provod na Romerquelle Story Hall of Fame-u

Da se Storyjev party godine željno isčekuje, svi već znaju jer osim dodjele crvenih kipića,…

Uz godišnju pretplatu na Men's health dobivate SelectBox poklon paket!

Zavirite u novu ponudu dara koji dobivate ako se godinu dana pretplatiti na najbolje građeni…

Lino Lada Gold: Velika staklenka stvorena za velike sladokusce

Dvostruko više čokoladne kremaste sreće sa sitno sjeckanim lješnjacima dolazi s dvostruko većom dozom Lino…

ČETVERODNEVNA ZABAVA Ne propustite otvaranje Arena Parka

Zagreb dobiva novo mjesto koje će dodatno osnažiti omiljenu destinaciju za provođenje svakog slobodnog trenutka.