Odlazak na plažu ili velika seoba naroda?

Napokon ste uspjeli spakirati svog bebača za more? I shvatili ste da ste zapravo spakirali sve što posjedujete i još malo više? Razumljivo, jer je na godišnjem odmoru važno biti spreman, pogotovo kada se radi o našim najmlađima koji su najosjetljiviji na sunce i iziskuju najviše pažnje i ljubavi

Ako vam ovo nije prvi put da ste se otisnuli na godišnji odmor kao novopečeni roditelj, znate o čemu pričamo. Od pelena, bazena na napuhavanje, kantica, krema za sunčanje, do šeširića, suncobrana, dekica… Prošla su vremena kada ste na plažu išli samo s ručnikom i dobrim štivom; sada je odlazak na plažu više nalik na seobu naroda. Ali neprocjenjivo zajedničko vrijeme koje provedete s obitelji u ljetnim radostima briše sve komplikacije.

Kako bi komplikacije i sve novosti koje roditeljstvo sa sobom donosi bili lakši, tu je naravno dm babybonus program – vaš partner tijekom prve dvije godine djetetova života. U sklopu dm babybonus programa, roditelji dobivaju knjižice s popustima i pogodnostima. U dm-u su posebno pazili da knjižice prate razvoj djeteta i da budu prilagođene određenim razdobljima njegova života.

Ako ste krenuli s godišnjim i shvatili da niste kupili dovoljno pelena ili da niste ponijeli baš ste zaboravili ponijeti gel za tuširanje za bebača, posegnite u svoju babybonus knjižicu s popustima. Ne zaboravite – u knjižicama se nalazi i kupon kojim možete ostvariti 15% popusta na ukupnu kupovinu iznad 200 kuna, a u svakoj knjižici krije se i pokoji popust na proizvode baš za mame i tate.

Ako još niste član – sada je idealno vrijeme da se učlanite u dm babybonus program i ponesete kući paket dobrodošlice od 0-6 mjeseci u kojem su paket pelena Pampers Premium Care, vlažne maramice Pampers Sensitive Newborn, knjižica s bonovima za brojne uštede, brošura s korisnim savjetima i naljepnica za auto.

bebi bonusPripremite se za sve situacije i saznajte koje vam pogodnosti nudi dm babybonus program na dm-drogeriemarkt.hr.

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Tagovi: , , , , ,

Vezano uz temu

Saznajte koje vas pogodnosti za mamu i bebu čekaju u dm-u!

Slatki dani iščekivanja novog člana vaše obitelji bliže…

U svom dm-u preuzmite pakete za trudnice i bebe

Posebne pogodnosti i pokloni za trudnice i bebe

krv u peleni

Krv u bebinoj peleni. Je li to normalno?

Svaki dan s djetetom donosi nova pitanja i…

Kako uštedjeti prilikom kupnje namirnica?

Što možete učiniti kako bi vam nakon kupnje…

Pročitajte i:

Odličan provod na Romerquelle Story Hall of Fame-u

Da se Storyjev party godine željno isčekuje, svi već znaju jer osim dodjele crvenih kipića,…

Uz godišnju pretplatu na Men's health dobivate SelectBox poklon paket!

Zavirite u novu ponudu dara koji dobivate ako se godinu dana pretplatiti na najbolje građeni…

Lino Lada Gold: Velika staklenka stvorena za velike sladokusce

Dvostruko više čokoladne kremaste sreće sa sitno sjeckanim lješnjacima dolazi s dvostruko većom dozom Lino…

ČETVERODNEVNA ZABAVA Ne propustite otvaranje Arena Parka

Zagreb dobiva novo mjesto koje će dodatno osnažiti omiljenu destinaciju za provođenje svakog slobodnog trenutka.