Odgovori na pitanja roditelja vezana uz kožu beba i djece od sada na jednom mjestu

Zašto moje dijete ima crvenilo na koži, što to znači, gdje da potražim savjet – možda kod liječnika, pedijatra ili da pitam Google?

Mame često u situaciji, kada su suočene s različitim simptomima na koži beba i djece, ne znaju što poduzeti, stoga savjete i odgovore traže na internetu. Međutim, iako se u tom trenutku internet čini kao najbrže rješenje, nije nužno uvijek i najtočnije. Takvi nestručni savjeti dodatno pogoršavaju postojeću situaciju, umjesto da ju poboljšaju. Upravo je zato La Roche-Posay, brand koji brine za kvalitetu života osjetljive kože od prvog dana života, organizirao prvi #MOMDERMCLASS događaj na kojem je uz podršku stručnjaka odgovorio na najčešća pitanja mama vezano za njegu kože beba i djeca.

Da bi odgovorili na najčešća pitanja roditelja vezana uz kožu beba i djece La Roche-Posay je pozvao pozate mame i mame blogerice, koje su iz vlastitog iskustva te iskustva svojih čitatelja i sljedbenika govorile o problemima suhe, jako suhe te atopične kože. Na njihova pitanja su odgovarali stručnjaci La Roche-Posay Adria tima, Svjetlana Arh – Brand Direktorica, Dunja Kokotović – Product Manager i dermatolog te Prim. dr. sc. Nives Pustišek, dermatolog i venerolog, subspecijalist dječje dermatologije s Klinike za dječje bolesti Zagreb. Gošće prvog La Roche-Posay #MOMDERMCLASSA bile su Tamara Loos, Nevena Rendeli, Mirna Medaković te brojne mame blogerice Sonja Švajhler (@littlemisstwiggyblog, @supermame.hr), Petra Ninčević (@ lipstick_mom_petra), Ana Marija Milković (@annmodernmum), Tena Letica (@tiny_tomboys), Cvijeta Sušnik Akmadžić (@cvijetas), Monika Trzun (@Mommylittleadventure), Lea Biljman Lipar (@babyfashion_by_babyliam), Margarita Tomić (@margot_margarita), Josipa Bjelobrk (@josipa.bjelobrk), Ines Šitum (@more_less_ines), Danijela Šola Kušec (@daniella.ods) te Ana Zibar (@zenskisvijet).

 

Ugodno edukativno druženje bilo je otvoreno i za širu javnost putem FB live platforme na stranicama La Roche-Posay Hrvatska na kojima su i ostali roditelji imali mogućnost pratiti i postaviti pitanja te dobiti stručne odgovore na najčešće postavljena pitanja koja su mame-blogerice prikupile putem svojih kanala.

 

 

S obzirom na to da je za zdravlje kože bitno odabrati proizvode koji su sigurni za korištenje na osjetljivoj koži beba i djece predstavljena je i linija Lipikar AP+ koja sa širokom paletom proizvoda odgovara različitim potrebama kože za pranje i njegu. Novost u liniji je rutina njege Lipikar AP+, koja od sada ima i klinički dokazanu toleranciju za kožu beba od prvog dana života.

 

 

 

Snimka live prijenosa s dermatologom i mamama blogericama

 

 

Tekst, foto, video: La Roche-Posay

Preporučujemo

Tagovi: , , , ,

Vezano uz temu

Atopijski dermatitis: noćna mora za roditelje koja ometa zdravo djetinjstvo

Osigurajte bezbrižniji i dulji san djeci s atopijskim…

I bebe od sada imaju svog pouzdanog zaštitnika od atopijskog dermatitisa

Kliničkom je studijom uspješno dokazana tolerancija proizvoda Lipikar…

Podijelite plavi balon

Kožu sklonu atopiji karakterizira neprekidan osjećaj svrbeža, iritacije…

Proljetne alergije kod djece

Dolaskom proljeća i toplijih sunčanih dana pored bezbrižne…

Pročitajte i:

Grad Zagreb predstavio program Europskog tjedna mobilnosti 2019.

Europski tjedan mobilnosti tradicionalno je počeo konferencijom za novinare u kavani Johann Franck, u samom…

Popularna pjevačica Remi priredila iznenađenje za stotine okupljenih građana

JYSK na nesvakidašnji način predstavio nove trendove u centru Zagreba

Adria Luxury Summit opravdao sva očekivanja!

Brojni domaći i inozemni stručnjaci te poslovni sudionici povezali su se na ovom jedinstvenom događaju…