Novogodišnje odluke postaju stvarnost uz Fat Killer

Izbjegnite gužve u teretani uz fitness trenericu Danijelu Pupovac

Početak nove godine često shvaćamo kao priliku za unaprjeđivanje svog života i to upravo kroz svakodnevne navike. Zbog toga je siječanj poznat po golemim redovima pred teretanama s velikim brojem ljudi koji su svoje novogodišnje odluke odlučili pretočiti u stvarnost i krenuti u akciju. No početni entuzijazam ubrzo se pretvara u razočaranje kad vidimo da je gomila s kojom smo krenuli vježbati kroz nekoliko tjedana spala na samo nekolicinu odlučnih.

Ako želite izbjeći gužve na spravama teretane, ali i ranije spomenuti scenarij gubljenja prijeko potrebne motivacije, možda je upravo online program vježbanja prava stvar za vas! Osobna fitness trenerica s dugogodišnjim iskustvom, Danijela Pupovac, i ove godine priprema svoj dobro poznat online program vježbanja pod nazivom Fat Killer koji osim vježbi prilagođenih vašoj kondiciji nudi i kontinuirano praćenje vašeg napretka. Jednom kad vidite svoje rezultate, vidjet ćete i učinkovitost svih vježbi, a postignuta promjena motivirat će vas za nastavak cijelog programa.

Program u trajanju od osam tjedana sastavljen je od najefikasnijih kombinacija koje postoje u fitnessu, a idealan za sve s nedostatkom slobodnog vremena te vam za vježbanje nisu potrebni dodatni rekviziti. Dnevni treninzi traju 20-25 minuta i sastoje se od kombinacije HIIT (High Intensity Interval Training) i metaboličkih treninga koji su poznati da podižu razinu hormona koji pospješuju lipolizu - proces sagorijevanja masti.

Dodatna vrijednost koju ovaj program nudi jest prilagodba vaše prehrane za koju trenerica, i sama ljubiteljica dobre hrane, kaže kako će svi polaznici biti sitiji nego ikad i, unatoč treninzima, imat će više energije zbog čega će se osjećati sjajno.

Online program Fat killer s početkom kreće sredinom Siječnja, a održavat će se u čak tri navrata do početka ljeta, što će biti idealna priprema za sezonu nošenja kupaćih kostima. Za one kojima je ipak draži tradicionalan način vježbanja u dvorani, Danijela je pripremila Fat killer program uživo i to na lokacijama Olimp Fitness centara (Zadarska ul. 80) i Vita fitness & SPA (Riječka ulica 10). Dostupnost mjesta na programima možete provjeriti na Instagramu @fit.anansi te Facebooku Fit Anansi – Fat Killer. Glavna odlika programa je personaliziran pristup svakom polazniku, a zahvaljujući radu u malim grupama trening je sličan onom s privatnim trenerom, ali po znatno pristupačnijoj cijeni.

Više informacija o ovim programima koji će vas vratiti u formu i ostvariti vaše dugo iščekivane želje o lijepom izgledu možete naći na službenoj internetskoj stranici www.fitanansi.com te na službenom Facebook i Instagram profilu.

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Tagovi:

Vezano uz temu

Back to school in Vans Old Skool

ShoeBeDo ima kultni model tenisica za početak nove…

Jubilarni 10. Rujanfest u znaku najvećih glazbenih imena

Severina, Željko Joksimović, Jole, Halid Bešlić, Maja Šuput,…

Optical Express predstavio revolucionirani Vision Training Center

Brojni poznati sportaši oduševljeni novom tehnologijom predstavljenom u…

Pročitajte i:

Mame i tate, vi ste prva zaštita svojoj djeci od mogućih online opasnosti

Bez interneta je postalo gotovo nemoguće zamisliti svakodnevni život u današnje vrijeme. No, osim što…

Pro Plan FortiFlora – probiotici za zdravlje ljubimaca

PURINA je početkom siječnja obogatila svoj asortiman hrane za kućne ljubimce s još jednom inovacijom…

dm babybonus program za trudnice i bebe

Brzo i jednostavno se prijavite i ostvarite brojne popuste i pogodnosti!

Sajam vjenčanja stiže u Osijek 13. i 14. siječnja 2018. godine!

Budući mladenci pripremite se za 9. po redu Sajam vjenčanja Osijek powered by Portanova, 13.…