MultiPlusCard Dječji klub

MultiPlusCard Dječji klub je vjeran partner u najbitnijim godinama odrastanja Vaših mališana, a namijenjen je roditeljima s djecom do šest godina starosti

MultiPlusCard Dječji klub je vjeran partner u najbitnijim godinama odrastanja Vaših mališana, a namijenjen je roditeljima s djecom do šest godina starosti

Odrastanje je obiteljsko zbivanje, a naša je privilegija biti dio tog čarobnog dijela života u kojem su pravilna prehrana, njega i zaštita izrazito važne, jer stvaraju čvrste temelje za budućnost.

Za sretno odrastanje djeteta najzaslužniji su roditelji čije povjerenje se dodatno nagrađuje prilikom učlanjenja u MultiPlusCard Dječji klub.

MultiPlusCard Dječji klub dio je MultiPlusCard programa te kako biste postali članom MultiPlusCard Dječjeg kluba potrebno je prethodno učlaniti se u MultiPlusCard program.

MultiPlusCard korisnici nakon učlanjenja u Dječji klub, na svoju kućnu adresu dobivaju kupon kojim u jednoj od brojnih Konzum prodavaonica mogu sami odabrati Bebe pelene i veličinu koja najbolje odgovara njihovoj bebi. MultiPlusCard mališani i njihovi roditelji kupnjom u Konzum prodavaonicama na takav način dobivaju samo najbolje i najpovoljnije.

Već u prvim godinama života bebe, kad su ljubav, pažnja i njega iznimno važni, MultiPlusCard zajedno sa svojim partnerima kroz Dječji klub želi Vama i Vašem djetetu ponuditi samo najbolje. Kao članovi Dječjeg kluba ostvarujete pravo na niz drugih pogodnosti do navršene 6. godine Vaših mališana!

Uštedite svoje vrijeme i novac jer više puta godišnje na kućnu adresu članova MultiPlusCard Dječjeg kluba stiže knjižica pogodnosti sa brojnim kuponima sa popustima na odabrane artikle iz dječjeg asortimana.

Okupili smo i tim stručnjaka kako bi svojim korisnim savjetima obogatili znanje o razvoju i odgoju djeteta. Na kućnu adresu članova MultiPlusCard Dječjeg kluba šaljemo edukativne brošure s korisnim informacijama iz područja pedijatrije, nutricionizma i psihologije, a koje su tematski prilagođene različitim dobnim skupinama djece.

Rođendanska čestitka i poklon za prvi rođendan djeteta samo je jedno u nizu iznenađenja koje pripremamo u MultiPlusCard Dječjem klubu!

Želimo Vam puno sreće, uspjeha i radosnih trenutaka s Vašom bebom!


Tagovi: , , ,

Vezano uz temu

Pomozite djetetu da izrazi osjećaje

Treba li i u kojoj mjeri ignorirati djetetove…

Odličan način da uštedite puno novaca još ovog ljeta

Želite brzo i jednostavno odviknuti dijete od pelene?…

Dolazi li Djed Božićnjak?

Za vrijeme blagdana brojni roditelji diljem svijeta razveseljavaju…

VIDEO: Kako zapravo izgleda Božić s bebom u kući

Savjet: svakako pogledati. Osobito ako imate malo puzavo…

Pročitajte i:

Dobrovoljni opoziv proizvoda: Philips Avent Digitalni Video Monitor za bebe (SCD620)

Kao mjeru predostrožnosti Philips dobrovoljno opoziva te će osigurati nadoknadu za Philips Avent digitalni video…

Japanski gitarist Yuki Saito nastupa u Hrvatskom glazbenom zavodu

Jedan od najboljih japanskih mladih gitarista Yuki Saito nastupa 24. siječnja u Hrvatskom glazbenom zavodu.

Čovjek koji je Kardashianke lansirao u zvijezde snima dokumentarac o Hrvatskoj

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović upoznala Larrya Namera, vlasnika E! Entertainment televisiona, s ljepotama Zagreba i najavila…

Međunarodni lanac irskih pubova iz dana u dan oduševljava Zagrepčane i njihove goste

Najbolja atmosfera, najukusnije pivo i nezaboravne uspomene - dobro došli u Harat's Pub