Mame odabiru Kaufland

Kauflandu uručena nagrada „Odabrale mame“ i još jedan Best Buy Award

U sklopu projekta "Odabrale mame" provedeno je istraživanje zadovoljstva majki proizvodima i uslugama u Hrvatskoj. U kategoriji "Nacionalni maloprodajni trgovački lanac robe široke potrošnje" prvo mjesto osvojio je Kaufland.

"Jako nam je drago što su majke upravo Kaufland ocijenile najboljim u kategoriji “Nacionalni trgovački lanac robe široke potrošnje”. Velik dio naših kupaca upravo su majke, stoga nam je drago da su nam baš one svojim odabirom ukazale povjerenje i potvrdile da idemo u pravom smjeru. Zahvaljujemo svim majkama koje su sudjelovale u istraživanju", dodala je voditeljica Korporativnih komunikacija, Marija Franić.

Osim toga, Kaufland je nagrađen sada već trećim certifikatom Best Buya - ovaj put u kategoriji Baby&Kids. Zadovoljni roditelji u Hrvatskoj time su potvrdili: Kaufland Hrvatska je br. 1 u kategoriji asortimana prehrane za bebe i djecu s najboljim omjerom cijene i kvalitete. A dokaz za to da ovaj trgovački lanac stalno radi na poboljšanju svoje ponude je primjerice nova marka za bebe i mlađu djecu - Kuniboo - s proizvodima od certificiranog organskog pamuka. Više o novom brendu na https://www.kaufland.hr/Asortiman/nase-marke/kuniboo.html

 

 

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

Odijenite najljepši osmijeh jer počeli su božićni tulumi!

Sinatra i Ivo Robić Special, posebni programi koji će dodatnno zagrijati podij Božićne bajke

Gold Bar Zagreb – zlatni dodatak na zagrebačkoj klupskoj sceni!

Novootvoreni klub u Green Gold Centru mjesto je koje ćete sigurno zavoljeti!

Zablistajte u rukama profesionalnih šminkera u Arena Centru

Za nedjelju 16. prosinca 2018. magazin Story i Arena Centar spremaju svim posjetiteljicama pravu beauty senzaciju.

Imate li ideju gdje dočekati Novu godinu?

Mi imamo prijedlog, vjerujemo da će vam se svidjeti!