MAGENTA 1 B2B RUN: Treće izdanje najmasovnijega poslovnog eventa u Hrvatskoj u četiri grada okupit će više od pet tisuća trkača

MAGENTA 1 B2B RUN u poslovnoj zajednici prepoznat je kao idealno događanje za aktivno druženje zaposlenika hrvatskih kompanija, a ovogodišnje izdanje starta 18. svibnja u Splitu

MAGENTA 1 B2B RUN, popularno događanje koje se proteklih godina nametnulo i kao najmasovnije okupljanje zaposlenika hrvatskih tvrtki, ove će se godine održati po treći put. Očekuje se da će ovogodišnje izdanje u četiri hrvatska grada ukupno okupiti više od pet tisuća trkača. MAGENTA 1 B2B RUN starta u Splitu 18. svibnja, nakon čega slijede utrke u Rijeci i Osijeku (1. i 29. lipnja), dok je završno i najveće okupljanje planirano u Zagrebu 14. rujna.

Poslovna utrka MAGENTA 1 B2B RUN namijenjena je svim zaposlenicima trgovačkih društava prijavljenih na području Hrvatske, a prošle godine u njoj je sudjelovalo više od četiri tisuća trkača iz više od tristo hrvatskih kompanija čime je opravdan status najpopularnijega poslovnog događanja u Hrvatskoj.

"Poslovna se kultura danas smatra kompetitivnom prednošću. U jugoistočnoj Europi čak još i više nego u zapadnoj što ujedno potvrđuje i velik odaziv hrvatskih kompanija na MAGENTA 1 B2B RUN koji je prepoznat kao jedan od alata za unaprjeđenje poslovne kulture koji pospješuje međusobnu komunikaciju i osjećaj zadovoljstva", izjavila je Dijana Vetturelli inicijator MAGENTA 1 B2B RUN-a.

Partner utrke je Hrvatski Telekom koji je, kao i prošle godine, prepoznao širi značaj ovog projekta, pogotovo u području internih komunikacija, a velik broj njihovih zaposlenika i ove će godine trčati u sva četiri uključena grada.

"Hrvatski Telekom oduvijek je bio tvrtka koja je poticala bavljenje sportskim aktivnostima koje pozitivno utječu na zadovoljstvo zaposlenika, ali i šire društvene zajednice. Neprestano se trudimo biti najbolje mjesto za profesionalni, ali i osobni, rast i razvoj naših zaposlenika kako bi oni u potpunosti realizirali svoje potencijale, a MAGENTA 1 B2B RUN nam upravo to omogućuje, istaknula je Marija Felkel, članica Uprave HT-a za ljudske resurse.

Suorganizator ovogodišnjeg izdanja MAGENTA 1 B2B RUN-a je i agencija 404 čiji zaposlenici i sami sudjeluju u ovom događanju.

"Od samih početaka MAGENTA 1 B2B RUN-a djelatnici naše agencije u velikom broju sudjeluju u ovom događanju, koje se pokazalo kao idealan alat za poticanje aktivnijeg načina života i međusobnog druženja te smo se zbog toga ove godine još aktivnije uključili u organizaciju. Kao suorganizatorima utrke cilj nam još više popularizirati MAGENTA 1 B2B RUN i među zaposlenicima drugih tvrtki kako bi i oni u svom svakodnevnom radu bili još produktivniji, zadovoljniji i što je najvažnije, sretniji", izjavila je Martina Pintarić iz agencije 404.

Ambasador utrke Bojan Mušćet osvrnuo se i na dosadašnja izdanja ovog popularnog poslovnog događanja: "Prošle godine s nama je trčalo preko četiri tisuće ljudi, od toga tristotinjak kolega iz HT-a. Ove godine bit će nas još više, preko pet tisuća u sva četiri grada što me veseli jer smo uspjeli potaknuti ljude da se aktiviraju i krenu sa zdravim navikama što nam je svima i glavni cilj. Stoga i ovim putem još jednom pozivam sve one koji nam se još nisu pridružili da potrče s nama i dožive jedno sjajno iskustvo."

Na ovogodišnji MAGENTA 1 B2B RUN, prijaviti se možete već danas i to putem službene web stranice: http://www.b2brun.hr/

Više informacija o utrci pratite na sljedećim kanalima:

MAGENTA 1 B2B RUN Croatia Facebook stranica

b2bruncroatia Instagram profil

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Tagovi: , , , , ,

Vezano uz temu

Prednosti sportsko-edukativnih kampova za djecu

Uz trenutni način života, sportsko-edukativni kampovi u prirodi…

Poziv na 4. sportsko natjecanje djece s teškoćama u razvoju

Natjecanje na bazenu će se održati 29. listopada…

Mjesec dana besplatnog Softballa

Želite li da se vaši školarci iskušaju u…

Taekwondo klub „Čigra“ poklanja djeci mjesec dana besplatnog treninga

Doznajte kako do mjesec dana besplatnog treninga za…

Pročitajte i:

Samo najbolje za vašu bebu - babylove

Nije lako pronaći pelene koje će vašoj bebi osigurati bezbrižnost. Ako ste roditelj malih pelenaša,…

Andrea Andrassy – kraljica društvenih mreža i dobrog stila krasi naslovnicu rođendanskog broja Cosmopolitana

Kolumnistica, spisateljica, stand-up komičarka, vrsna kuharica, povremena glumica i kraljica društvenih mreža ima toliko talenata…

Što je rođendan bez pinjate?

Planirate li uskoro rođendan svog djeteta, nemoj se iznenaditi kad vam ono kaže da na…

Lesnina XXXL Hrvatska u Puli otvorila je svoj najnoviji i najmoderniji prodajni centar

Deveti po redu prodajni centar Lesnine u Hrvatskoj otvara svoja vrata za građanstvo u četvrtak,…