Koliko poznajete svoju srodnu dušu? Saznajte na Sajmu vjenčanja Zagreb i osvojite vrijedne nagrade!

Dragi mladenci, prijavite se na sudjelovanje u kvizu Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?, dođite na Sajam vjenčanja od 9. do 11. veljače u Arenu Zagreb i uživajte u stvaranju vlastite vjenčane priče!

Sajam vjenčanja Zagreb slavi ove godine 20. rođendan i nagrađuje buduće mladence bogatim darovima za nezaboravan vjenčani outfit! U suradnji s poznatom riječkom spisateljicom Ivanom Grabar osmislio je zanimljiv kviz Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? koji će se održati u nedjelju, 11. veljače u 16 sati, pod voditeljskom palicom Davora Garića i Ivane Grabar. Pozivamo sve zaljubljene posjetitelje Sajma da se prijave jer ćete se odlično zabaviti odgovarajući na pitanja o tome koliko zaista poznajete svoju srodnu dušu. A uzavrelu atmosferu dodatno će zagrijati i bogat fond nagrada koje će upotpuniti vašu vjenčanu priču:

1. mjesto za par koji se najbolje međusobno poznaje – najam vjenčane haljine by Vesna Sposa i cipele Hȍgl


2. mjesto - vjenčana torta by Pravi domaći kolači i vjenčani buket by Salon cvijeća N

3. mjesto - vjenčani make up i frizura by Studio Marcela, te slatki poklon iznenađenja.

Prijave se zaprimaju putem mail adrese na storyvjencanja@adriamedia.hr do nedjelje 11. veljače 2018. godine (navesti ime i prezime mladenke i mladoženje, kontakt telefon). Požurite jer je broj sudionika ograničen! Sretno!

Sajam vjenčanja Zagreb od 9. do 11. veljače u Areni Zagreb najbolja je uvertira u slavlje ljubavi i vjenčanu svečanost, i sve to u mjesecu ljubavi. Stoga vrijedi rezervirati nadolazeći vikend ne samo zbog simpatičnog kviza na temu koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo, nego i zbog bogatog programa - svakodnevnih modnih revija, degustacija slastica i torti, prezentacija vjenčanih trendova i humanitarne tombole s vrijednim nagradama… Voditelji kviza su popularni voditelj Davor Garić i riječka spisateljica Ivana Grabar. Brutalno iskreno i "u sridu" Ivana na svom portalu pinkpen.com.hr piše o muško-ženskim odnosima, vezama i brakovima, prevarama, ljubavi, životu… Iskreno i duhovito, pozitivno i motivirajuće ova 46-godišnjakinja progovara o onome o čemu se šuška isključivo na kavi s najboljim prijateljima i u povjerenju. Ivana Grabar samosvjesna je, pozitivna i odlučna žena sa stavom i ponosom koji se danas rijetko susreću.


Svoje tekstove, za hrvatsko podneblje često intrigantne, Ivana Grabar piše u prvom licu jednine. Mediji je često nazivaju hrvatska Carrie ili Žuži nove generacije, a Ivana za sebe kaže: "Ja sam samo obična žena koja je sa svojih 40-ak godina odlučila svoja znanja, iskustva, bol i suze, radosti i patnje, uspone i padove te sve ono što život čini ljepšim ili ružnijim, a ima veze s odnosom žene i muškarca, podijeliti s čitateljima. Ja sam samo obična gradska cura koja nije puno tražila i koja - dok se nije sama pobrinula za to - ništa nije ni dobila od života!

Više o programu doznajte ovdje

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Pročitajte i:

Cavtat nominiran za najbolju europsku destinaciju u 2019. godini! Dajte i vi svoj glas!

Podržite nominaciju Cavtata za najbolju europsku destinaciju!

Je li vaš partner onaj pravi? Otkrijte na Sajmu vjenčanja u Osijeku 19. i 20. siječnja

Dođite na Sajam vjenčanja Osijek powered by Portanova 19. i 20. siječnja u TC Portanova,…

Jelena Žnidarić Zsa Zsa zaštitno je lice Sajma vjenčanja

Dođite na Sajam vjenčanja Osijek i uživajte u bogatom programu!

Jubilarni Sajam vjenčanja Osijek powered by Portanova otvara svoja vrata desetu godinu zaredom 19. i 20.…

Gotovo polovica Hrvata planira zimovanje u inozemstvu

Značajna većina onih koji planiraju zimska putovanja platit će ih nekim oblikom bezgotovinskog plaćanja, a…