Kampanja ‘Pomozimo zajedno’

Kupnjom bilo kojeg Teta Violeta proizvoda do 10.1.2018. još stignete sudjelovati u Violetinoj hvalevrijednoj akciji!

Violeta je, kao tvrtka koja djeluje prema visokim etičkim i društvenim standardima, ove zime pokrenula veliku humanitarnu kampanju "Pomozimo zajedno". Donirajući socijalne samoposluge diljem Hrvatske osigurala je osnovne higijenske potrepštine za život potrebitim obiteljima, ali i svima onima kojima je pomoć neophodna. Kampanja se već polako bliži svom kraju, međutim, kupnjom bilo kojeg Teta Violeta proizvoda do 10.1.2018. i vi još stignete sudjelovati u ovoj hvalevrijednoj akciji.
Violeta će ovom gestom kroz trinaest aktivnih socijalnih samoposluga Hrvatske u proizvodima donirati 200 000 kuna, namijenjenih našim potrebitim sugrađanima.

 

 

Društvena odgovornost

Uvijek se rado odazivajući društvenim i socijalnim angažmanima i projektima Violeta već duži niz godina surađuje s rodilištima diljem Hrvatske gdje svim mamama i bebama osigurava pelene i vlažne maramice.

Posebno osjetljiva prema najmlađima, Violeta je sudjelovala u projektu "Palčić gore", koji je za cilj imao prikupiti sredstava kojima bi se kupila potrebna medicinska oprema za prijevremeno rođenu djecu.
Zatim su tu kontinuirane suradnje s humanitarnim organizacijama, čiji je cilj briga i skrb o potrebitim, kao što su Crveni križ, za koje su kao redoviti donatori dobili i službeno priznanje, te udruga fra Mladen Hrkać gdje su sudjelovali u izgradnji doma za bolesne i njihove obitelji koji dolaze na liječenje u Zagreb.

 

Violeta zaista nastoji biti tu za svoju zajednicu. Nastoji biti odgovorno društvo koje brine, te je u tom nastojanju pošla iz svog doma. Naime, svim svojim zaposlenicama koje dobiju dijete osigurava pelene i vlažne maramice kroz 1. godinu bebinog života.

Brigom za pojedince gradimo i jačamo društvo u kojem živimo, a brigom za društvo brinemo za bolje sutra za sve nas.

 

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Pridružite se humanitarnoj akciji za spas Dječje kuće Borovje

Dječjoj kući Borovje ove godine nisu novčano poduprti…

Četiri skoka sa zadarske rive za djecu s poteškoćama u razvoju

Dvanaesti dm millennium jump održat će se u…

Zbog vremena otkazan humanitarni piknik udruge 'Jak kao Jakov'

Piknik koji se trebao održati na livadi jezera…

Pročitajte i:

Kako složiti ljetni dnevni jelovnik za cijelu obitelj

Već u ranoj dobi djeca su sklonija kušati hranu koju jedu njima bliske osobe, osobito…

7 koraka do opuštenog ulaska u svijet dohrane

Vjerojatno već sve znate o pravilima dohrane, ali i o tome da pravila katkad nema…

'Plavo zlato' vlada svijetom

Zahvaljujući teškoj gospodarskoj situaciji i lošoj infrastrukturi brojnih zemalja, milijuni ljudi u svijetu umiru svake…