Kako je to bilo u redakciji Storyja za vrijeme promocije novog ruha

Čisto da vas podsjetimo, kako je neki dan vaš portal Story.hr dobio novo ruha a povodom toga imali smo iznenađenje koje je uljepšalo dan i nama u redakciji ali i čitateljima koji su nas pratili putem društvenih mreža, jedinstvenim mini uredskim koncertom...

Ovim koncertom, u svom osebujnom stilu atmosferu je podigao i zagrijao najbolji hrvatski rock band Psihomodo pop s nekima od svojih najvećih hitova poput Fride i Sve će biti u redu. Cijelo ljeto proveli su održavajući lude koncerte po obali, ali i van granica Hrvatske, a sezonu završavaju uz nastup u redakciji Storyja i skorašnjim koncertima u Trogiru i Ogulinu.

Nakon njih u funky, ali romantičnom i urbanom stilu nastupio je Saša Lozar sa svojim fenomenalnim vokalom. Saša je odsvirao svoje najveće hitove, ali i premijerno acoustic verziju novog hita koji je na svim top ljestvicama na samom vrhu, pjesmu "Budi" koja je obilježila ovo ljeto, a sve u pratnji Predraga Martinjaka koji je autor Sašinih, ali i mnogih drugih najvećih hitova.

Ovo je bio jedan od najboljih i najzanimljivijih provoda ponedjeljkom, a brojne pohvale stizale su i van granica Hrvatske.

Tekst: Story
Foto: Robert Gašpert

Preporučujemo

Tagovi:

Pročitajte i:

Popularna pjevačica Remi priredila iznenađenje za stotine okupljenih građana

JYSK na nesvakidašnji način predstavio nove trendove u centru Zagreba

Adria Luxury Summit opravdao sva očekivanja!

Brojni domaći i inozemni stručnjaci te poslovni sudionici povezali su se na ovom jedinstvenom događaju…

Severina, Rasta, Biver, izbor najboljeg političkog PR-ovca godine i kako se transformira TV

Više od 150 predavača i panelista, pet paralelnih dvorana i prvi Weekend Masterclass u Grand…