Julius Meinl potaknuo građane da pokažu emocije dragim osobama uz inspirirajuću kavu

Julius Meinl od jutros časti inspirirajućim espressom Zagrepčane na Cvjetnom trgu koji u interaktivnoj, multimedijskoj Inspresso kapsuli mogu izmijeniti osjećaje s dragom osobom. Sutra, kada se obilježava Svjetski dan kave, u dvadeset Julius Meinl partner caffe barova diljem Hrvatske moći ćete izmijenili osjećaje u stihovima uz besplatnu, inspirirajuću kavu ili čaj.

30. rujna je na zagrebačkom Cvjetnom trgu otvorena interaktivna, multimedijska Julius Meinl Inspresso kapsula u kojoj su već brojni građani i poznate osobe, poput Nataše Janjić, Nevene Rendeli, Lucije Lugomer, Tome Ricova, Jasne Nanut i drugih, povodom Svjetskog dana kave i Julius Meinl globalne inicijative Spojite se uz kavu i stih, izrekli svoje osjećaje dragim osobama.

“Može li poezija promijeniti svijet barem na jedan dan? Teško, ali današnji i sutrašnji dan, kada u cijelome svijetu, u više od trideset zemalja, u gradovima od Miamija do Moskve, ljudi zastanu, razmisle o svojim osjećajima i podijele ih s dragim osobama, možemo reći da barem na trenutak mijenjamo svijet nabolje. Danas smo tome svjedočili u Zagrebu, a sutra ćemo u cijeloj Hrvatskoj. Imate vremena pridružiti nam se i pozvati vama dragu osobu na inspirirajući kavu u našu multimedijsku Inspresso kapsulu na Cvjetni trg sve do 20 sati ili odabrati jedan od dvadeset Julius Meinl partner caffe barova diljem Hrvatske kako bi se spojili uz kavu i stih», izjavio je direktor i član Uprave Julius Meinl Bonfanti, g. Marko Crnogorac.

Ne propustite ovu priliku za susret s dragom osobom, uživajte u kavi i izgovorite svoje skrivene osjećaje. Posebice ako ste u Zagrebu, ne propustite posjetiti Cvjetni trg i doživjeti jedinstvenu Inspresso kapsulu u kojoj će vas dočekati Julius Meinl dječačić i pomoći vam u stvaranju najljepših stihova u paru. Svaka pjesma ulazi u nagradnu igru i može osvojiti vrijedne nagrada, poput vikenda u Beču za dvije osobe i Julius Meinl proizvode.

“Zaželio sam da Inspresso kapsula bude živa. Da komunicira s vama i pomogne vam u dijeljenju osjećaja. Da vas inspirira baš kao što vas šalica kave svakog jutra razveseli svojom bogatom aromom, toplinom i priušti vam jedinstveni užitak za početak dana”, poručio je akademski umjetnik, g. Krešimir Tadija Kapulica koji je osmislio interaktivnu, multimedijsku Inspresso kapsulu.

Marko Crnogorac, direktor i član Uprave Julius Meinl

Dođite i sutra na Cvjetni trg od 10.00 do 20.00 sati ili potražite vama najbližu Julius Meinl partner lokaciju gdje ćete od 09.00 do 13.00 sati moći dragu osobu iznenaditi stihom punim emocija i počastiti šalicom omiljene kave ili čaja. Partner lokacije potražite na www.meinlcaffee.com/hr


Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Modni buvljak sa svrhom

Udruga Balkon u suradnji s Kulturnim centrom Mesnička…

Humanitarna utrka za bolje uvjete u hrvatskim rodilištima

Cilj treće humanitarne utrke Mliječna staza je prikupljanje…

Konferencija i sajam za roditelje 'Sretno dijete'

Zagreb dobiva jednu sasvim drugačiju konferenciju i sajam…

I krajem ovog ljeta budite zvijezda Mliječne staze!

UNICEF-ova humanitarna utrka s ciljem podrške udomiteljstvu najmlađe…

Pročitajte i:

Popularne Lidlove igračke ponovno u prodaji od 18.11.

Na veselje svih mališana i njihovih roditelja, u Lidl su ponovno stigle popularne drvene igračke.…

"SPEED OF LIFE" - sestre Helena Šopar Zadro i Tamara Rebić predstavile novu SOPAR kampanju

Nova kolekcija za zimu 2019/2020. pod imenom “Speed Of Life” sastara Šopar simbolizira užurbanost, stres, veselje,…

Veliki rođendan Zagrebačkog Velesajma!

Zagrebački Velesajam danas, 14. studenog, slavi svojih prvih 110 godina!

Kérastase i Ruža Institut Kérastase obilježili 20. godina uspješne suradnje jedinog Kérastase Instituta u regiji

Kultni zagrebački frizerski brend Ruža Institut Kérastase proslavio je 20 godina uspješnog poslovanja i suradnje…