Još više zabave na ovogodišnjem Adventu u Zagrebu

Dolaskom najveselijeg mjeseca u godini sve se više osjeća prava blagdanska atmosfera, a da ovaj advent bude ljepši i zabavniji nego i jedan dosad pobrinuo se Mastercard

Na platformi priceless.com je predstavio razne mogućnosti na zagrebačkom Adventu koje nije moguće kupiti nigdje drugdje. Tako u sklopu Božićne bajke na glavnom zagrebačkom trgu možete rezervirati stol za svoje društvo, a samo nekoliko koraka dalje, u bistrou Johann Franck, uživati sa svojim najdražima u posebno pripremljenoj večeri uz najljepši pogled na ukrašeni grad. Da doživljaj bude potpun, do tamo će vas, nakon kratke ture središtem grada, dovesti pedi cab. Također, na priceless.com možete kupiti uistinu jedinstven poklon: biti DJ u samom središtu grada i zagrijati okupljeno mnoštvo najpoznatijim božićnim hitovima. Ove ekskluzivne mogućnosti na priceless.com u nekoliko klikova mogu kupiti korisnici Mastercard kartica.

Osim toga, korisnici Mastercard® i Maestro® kartica moći će tijekom cijelog adventa ostvariti 10% popusta na svim kućicama Božićne bajke by Mastercard. Vrijedne pogodnosti mogu se ostvariti i na poznatom zagrebačkom Fuliranju. I ondje plaćanje Mastercard i Maestro karticama donosi 10% popusta na svim kućicama, a moguće je ostvariti i 50% popusta za fotografiranje u Mastercardovom Priceless foto kiosku na Strossmayerovom trgu.

Uz Fuliranje i Božićnu bajku, korisnici Mastercard i Maestro kartica u samom centru grada mogu ostvariti 10% popusta i na kućicama na Europskom trgu. Također, na svim kućicama RougeMarina na zagrebačkom adventu mogu iskoristiti posebnu priliku - za kupnju paketa pralina Artisan by RougeMarin ili paketa lomljenih čokoladnih pločica dobivaju još jedan paket na dar!

Osim u središtu, i u zapadnom se dijelu grada organizira zabavna adventska manifestacija, namijenjena prije svega najmlađima. Riječ je o Čarobnom dječjem adventu na kojem svi posjetitelji koji prilikom plaćanja koriste Mastercard ili Maestro kartice dobivaju besplatan najam klizaljki.

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Pročitajte i:

Elle travanj

Kako smo se uz Anđelu Ramljak, Hudu Kattan i revije visoke mode probudili iz zimskog sna?

Dolaskom proljeća naša žeđ za savršenim izvorom inspiracije i motivacije nije presušila, a kako smo ju…

Instagram vs. reality: priča mame influencerice

Svatko u domu treba jednog poštenog pomoćnika u borbi s prašinom i mrvicama i prolivenim…

Najljepše BERTA vjenčanice ravno s modnih pista New Yorka u Vesna SPOSU!

Prostor ekskluzivnog fashion storea Vesna SPOSA, za sinoćnju reviju pretvoren je u modnu pistu kakvom…

Kako je bilo na sajmu turizma PLACE2GO?

Na sajmu turizma PLACE2GO predstavio se časopis National Geographic Hrvatska u sklopu izložbenog prostora VisitUSA…