Još više zabave na ovogodišnjem Adventu u Zagrebu

Dolaskom najveselijeg mjeseca u godini sve se više osjeća prava blagdanska atmosfera, a da ovaj advent bude ljepši i zabavniji nego i jedan dosad pobrinuo se Mastercard

Na platformi priceless.com je predstavio razne mogućnosti na zagrebačkom Adventu koje nije moguće kupiti nigdje drugdje. Tako u sklopu Božićne bajke na glavnom zagrebačkom trgu možete rezervirati stol za svoje društvo, a samo nekoliko koraka dalje, u bistrou Johann Franck, uživati sa svojim najdražima u posebno pripremljenoj večeri uz najljepši pogled na ukrašeni grad. Da doživljaj bude potpun, do tamo će vas, nakon kratke ture središtem grada, dovesti pedi cab. Također, na priceless.com možete kupiti uistinu jedinstven poklon: biti DJ u samom središtu grada i zagrijati okupljeno mnoštvo najpoznatijim božićnim hitovima. Ove ekskluzivne mogućnosti na priceless.com u nekoliko klikova mogu kupiti korisnici Mastercard kartica.

Osim toga, korisnici Mastercard® i Maestro® kartica moći će tijekom cijelog adventa ostvariti 10% popusta na svim kućicama Božićne bajke by Mastercard. Vrijedne pogodnosti mogu se ostvariti i na poznatom zagrebačkom Fuliranju. I ondje plaćanje Mastercard i Maestro karticama donosi 10% popusta na svim kućicama, a moguće je ostvariti i 50% popusta za fotografiranje u Mastercardovom Priceless foto kiosku na Strossmayerovom trgu.

Uz Fuliranje i Božićnu bajku, korisnici Mastercard i Maestro kartica u samom centru grada mogu ostvariti 10% popusta i na kućicama na Europskom trgu. Također, na svim kućicama RougeMarina na zagrebačkom adventu mogu iskoristiti posebnu priliku - za kupnju paketa pralina Artisan by RougeMarin ili paketa lomljenih čokoladnih pločica dobivaju još jedan paket na dar!

Osim u središtu, i u zapadnom se dijelu grada organizira zabavna adventska manifestacija, namijenjena prije svega najmlađima. Riječ je o Čarobnom dječjem adventu na kojem svi posjetitelji koji prilikom plaćanja koriste Mastercard ili Maestro kartice dobivaju besplatan najam klizaljki.

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Pročitajte i:

Pitali smo školarce koja je odjeća danas cool

Školarci i tinejdžeri žele izgledati cool. A to znači nositi se moderno i trendi, sportski…

Doris Pinčić Rogoznica

Mjesec zabave u Designer Outletu Croatia još uvijek traje

Designer Outlet Croatia ovaj mjesec slavi prvi rođendan i poziva vas u shopping uz odličnu…

Dan beba u Mülleru

Ovo je idealna prilika za obnavljanje zaliha proizvoda za Vaše najmanje. Iskoristite atraktivan popust ili…

15. godina casopisa Men's Health

Proslavili smo 15. rođendan uz Men’s Health Cheat day!

Jedno od najcool mjesta u gradu Zagrebu – salon Harley-Davidson na Zagrebačkoj aveniji 106 jučer…