Hrvatski dizajn pod ELLE krovom

Najugledniji domaći modni magazin predstavlja novi projekt ELLE Boutique

Ove subote, 9. lipnja, u centar Zagreba dolazi jedno posve drugačije shopping iskustvo - ELLE Boutique by Smartwater!

Novi projekt najuglednijeg domaćeg modnog magazina u prekrasni Lapidarij Arheološkog muzeja dovodi najpoznatija imena domaće modne scene čije ćete komade na licu mjesta moći i kupiti – i to s popustom jer korisnici Mastercard® i Maestro® kartica ostvaruju popust od 20 posto!

"ELLE Boutique okuplja najprestižnija imena domaće modne scene i visoku modu donosi u središte grada te je tako na tragu naše premise povezivanja potrošača s njihovim strastima. Kako bismo korisnicima Mastercard i Maestro kartica dodatno približili ovo ekskluzivno iskustvo kupnje pomno odabranih komada hrvatskih dizajnera, osigurali smo im popust od 20 posto," rekla je Gea Kariž iz Mastercarda.

Chic i casual okruženje poznatog zelenog dvorišta tako će 9. lipnja postati savršena kulisa za shopping pomno odabranih komada najboljih hrvatskih dizajnera. Osamnaest najpopularnijih dizajnerskih imena svoje će komade prezentirati svima zainteresiranima te na jedan dan najbolje od hrvatske mode dovesti u centar grada.

Tijekom cjelodnevnog događanja na kojem će biti prisutna mnoga poznata imena domaće dizajnerske scene kao što su Dioralop, Boudoir, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, XD Xenia Design, Klisab i mnogi drugi, svi prisutni imat će priliku fotografirati se u posebnom Smartwater kutku te uživati u novoj vodi na našem tržištu. Smartwater se ističe modernim dizajnom bočice, a idealan je za hidraciju u trenutcima kad nam je potreban fokus i bistar pogled na iznenadne situacije s kojima se susrećemo. Užurban način života i čest manjak vremena razlozi su koji nas većinu vremena tjeraju da budemo stalno u pokretu, a nepogrešivo svjež okus nove Smartwater vode idealan je za raščišćavanje misli u trenutcima kada je potrebno reagirati odmah.

Pridružite nam se 9. lipnja na cjelodnevnom modnom druženju i kući odnesite probrane, trendi komade s ELLE jamstvom! Vrata otvaramo u 10 ujutro i družimo se sve do 21 navečer uz DJ setove. Za sve detalje pratite Facebook event ELLE Boutiquea.

 

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Gault&Millau upisuje Hrvatsku na svjetsku gastronomsku scenu

Predstavljanjem lokalne verzije međunarodnog vodiča Gault&Millau, autoriteta u…

Shopping s djetetom bez stresa

Da bi odlazak s djetetom u trgovinu prošao…

Pročitajte i:

Odličan provod na Romerquelle Story Hall of Fame-u

Da se Storyjev party godine željno isčekuje, svi već znaju jer osim dodjele crvenih kipića,…

Uz godišnju pretplatu na Men's health dobivate SelectBox poklon paket!

Zavirite u novu ponudu dara koji dobivate ako se godinu dana pretplatiti na najbolje građeni…

Lino Lada Gold: Velika staklenka stvorena za velike sladokusce

Dvostruko više čokoladne kremaste sreće sa sitno sjeckanim lješnjacima dolazi s dvostruko većom dozom Lino…

ČETVERODNEVNA ZABAVA Ne propustite otvaranje Arena Parka

Zagreb dobiva novo mjesto koje će dodatno osnažiti omiljenu destinaciju za provođenje svakog slobodnog trenutka.