Holidays with Eventastic are even better than fantastic!

Upoznajte mjesto na kojem ćete osjetiti toplinu i dobiti inspiraciju za uređenjem prostora, zabave ili nezaboravne poklone koje će te cijeniti i čuvati.

Kada vidite naše izloge morat ćete zastati jer Vas očekuje prava božićna čarolija i pripremili smo je samo za Vas. Nakon dugogodišnjeg iskustva u organizaciji, smišljanju i realizaciji zabava, interijera i evenata, Eventastic otvara Eventastic Concept Store i smjestili smo se u Obrtničkom prolazu 1 u Zagrebu. Željno iščekujemo sve Vas kojima je potrebna ideja za uređenje prostora, neophodni detalji za najluđe zabave i posebni pokloni za Vaše najmilije.

Ulaskom u tu trgovinu osjetit ćete da je to jedno od onih mjesta koja imaju dušu. Mjesto na kojem se stvara, od početka do kraja. Mjesto na kojem ćete osjetiti toplinu i dobiti inspiraciju za uređenjem prostora, zabave ili nezaboravne poklone koje će te cijeniti i čuvati.

Party program domaćih i stranih proizvođača, unikatni nakit hrvatskog dizajna, igračke i predmeti od drveta…samo je djelić naše ponude.

Unikatna kolekcija De Lu lutkica naš je zaštitni znak. To je ona mala slatka prijateljica koju cijeli život želite imati. Tako mala djevojčica ili dječak koji će Vas očarati i na prvu, izmamiti osmijeh na Vaše lice i probuditi one neke sretne emocije bezbrižnog djetinjstva. Raznih odjevnih kombinacija i frizura mogu postati savršen personalizirani poklon. U trgovini Vas spremno čekaju, potrebno je samo donijeti fotografiju osobe čiji će lik vrijedne ruke preslikati minijaturu De Lu lutke. Uz De Lu čvrsto stoje njene sestrice lutkice raznih veličina i namjena.

 

U ove blagdanske dane očekuje Vas božićna kolekcija ručno rađenih patuljaka i snješka pjevača, vijenaca, kuglica, ukrasa za bor i dom.

Vidimo se i jako se veselimo Vašem dolasku.

Trgovinu možete pronaći na Instagram profilu @eventastic_conceptstore

 

Tekst: promo

Foto: Eventastic /Barbara Tursan Mišić

 

Pročitajte i:

Čarobni spa svijet koji ćete obožavati ove zime

Najveći wellness u Hrvatskoj, orijentalni hamam, sauna show, joga, vrhunski tretmani za lice i tijelo……

Dobrovoljni opoziv proizvoda: Philips Avent Digitalni Video Monitor za bebe (SCD620)

Kao mjeru predostrožnosti Philips dobrovoljno opoziva te će osigurati nadoknadu za Philips Avent digitalni video…

Japanski gitarist Yuki Saito nastupa u Hrvatskom glazbenom zavodu

Jedan od najboljih japanskih mladih gitarista Yuki Saito nastupa 24. siječnja u Hrvatskom glazbenom zavodu.

Čovjek koji je Kardashianke lansirao u zvijezde snima dokumentarac o Hrvatskoj

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović upoznala Larrya Namera, vlasnika E! Entertainment televisiona, s ljepotama Zagreba i najavila…