ECCO EXOSTRIKE pokreće futurističku revoluciju u svijetu obuće

U futurističkim tenisicama ECCO EXOSTRIKE spaja se visoki modni „streetstyle“ brand koji je izrazito nosiv, dok poseban način izrade i materijala podržava i podnosi sve uvjete koje podnose klasične tenisice namijenjene planinarenju.

U svijetu prepunom mogućnosti sve je teže odlučiti što najbolje odgovara pojedincu i njegovim potrebama. Društveni mediji i novi načini oglašavanja dobro su se uklopili u užurbani način života poslovnog čovjeka. Nikada nije bilo jednostavnije jeftino otputovati ili kupiti baš one tenisice koje ste vidjeli kod influencerice koja je transparentno napisala odakle su. Ono što nas često brine je kvaliteta proizvoda.

U suradnji s Kristijanom Iličićem ECCO shoes odlučio je izdržljivost svojih tenisica testirati do maksimuma i još jednom dokazati zašto pripadaju "eliti u svijetu obuće."

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic) on Oct 18, 2018 at 1:46am PDT

Hrvatski travel bloger i veliki avanturist sa skoro sto proputovanih država već neko vrijeme Ecco bira kao svog vjernog suputnika. Laganim koracima on se probija kroz različite krajolike, od prašume Amazone do Japana, ili prekrasne Austrije u koju se zaputio za vikend kako bi spojio ugodno s korisnim, odnosno testirao nove ECCO EXOSTRIKE TENISICE.

Svoj bijeg u prirodu s novim tenisicama prikazao je kroz video koji je savršeno dočarao zašto toliko voli putovati i zašto mu je bitno da ga u njegovim avanturama prate tenisice poput ovih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic) on Oct 1, 2018 at 3:25am PDT

ECCO EXOSTRIKE TENISICE predstavljaju potpunu inovaciju u svijetu obuće. U ovim futurističkim tenisicama i njihovom izgledu spaja se visoki modni "streetstyle" brand koji je izrazito nosiv, dok poseban način izrade i materijala podržava i podnosi sve uvjete koje podnose klasične tenisice namijenjene planinarenju.

Lagane, inovativne te posebno dizajniranog potplata, ECCO EXOSTRIKE tenisice omogućavaju elegeanciju i rekreaciju u isto vrijeme. Kreativan dizajn kombinira skandinavski utjecaj s "pametnim" značajkama koje garantiraju udobnost. Vodonepropusni GORE-TEX® sloj zadržava vlagu dalje od stopala i može se reći kako je ovo cipela budućnosti čovjeka koji nakon iscrpnog radnog dana bez prepreka odlazi u prirodu povratiti energiju za nove izazove.

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Pročitajte i:

Petra Kurtela Philips

Subotnje jutro u domu Petre Kurtele

Ako nas je nečija obiteljska dinamika u zadnje vrijeme oduševila, to je zasigurno obitelj glumice Petre…

Elle travanj

Kako smo se uz Anđelu Ramljak, Hudu Kattan i revije visoke mode probudili iz zimskog sna?

Dolaskom proljeća naša žeđ za savršenim izvorom inspiracije i motivacije nije presušila, a kako smo ju…

Instagram vs. reality: priča mame influencerice

Svatko u domu treba jednog poštenog pomoćnika u borbi s prašinom i mrvicama i prolivenim…

Najljepše BERTA vjenčanice ravno s modnih pista New Yorka u Vesna SPOSU!

Prostor ekskluzivnog fashion storea Vesna SPOSA, za sinoćnju reviju pretvoren je u modnu pistu kakvom…