Cavtat nominiran za najbolju europsku destinaciju u 2019. godini! Dajte i vi svoj glas!

Podržite nominaciju Cavtata za najbolju europsku destinaciju!

Nakon što je poznati portal European Best Destination proglasio grad Zagreb najboljom europskom Božićnom destinacijom u Europi tri godine za redom, te Grad Zadar kao najbolju europsku destinaciju u 2016. godini, u 2019. nominirao je Cavtat! Tako se Cavtat nalazi na listi 20 destinacija nominiranih za najbolju europsku destinaciju 2019. među kojima su i Genova, Malaga, Budimpešta pa čak i Pariz i Rim.

Kao i do sada, za osvojiti titulu, potreban je i vaš glas.

Kako glasovati? Glasovanje je iznimno jednostavno, dovoljan je klik na stranicu vote.ebdest.in i svega par sekundi vašeg vremena da odaberete Cavtat među ponuđenim destinacijama te unesete svoje, ime i mail adresu. Nije potrebna dodatna registracija na stranici. Važno za napomenuti je to da se glasovati može jednom tjedno s jedne IP adrese. Natjecanje traje tri tjedna, od 15. siječnja do 5. veljače, a glasati za Cavtat, mjesto gdje je živjeti užitak, mogu svi.


Rame uz rame velikim europskim gradovima

Tko god da je posjetio Cavtat složit će se kako su rijetka mjesta koja na tako malom prostoru pružaju posjetitelju tako mnogo – prirodne ljepote, bogato kulturno i povijesno nasljeđe, te ostale standarde turističke ponude usklađene sa zahtjevima današnjih turista. Mir koji pruža Cavtat u omjeru sa sadržajem kojeg nudi čini ga izuzetno poželjnom destinacijom, a sada to potvrđuje i nominacija kojom Cavtat staje rame uz rame velikim europskim gradovima. Uz ovu nominaciju European Best Destination svrstao je Cavtat među najbolje i u kategorijama: “Najbolja destinacija za ljubitelje prirode” te “Najbolja romantična destinacija”.

"Sama nominacija već puno znači i otvara dodatne prilike za razvoj i promidžbu Cavtata, destinacije koja iz godine u godinu bilježi rast turista – što je jasan pokazatelj kako ima sve veći značaj na listi putovanja brojnih turista iz cijelog svijeta. Drago nam je da je udruga European Best Destination prepoznala Cavtat, a bit će nam izuzetno drago da se što veći broj ljudi priključi i da svoj glas za Cavtat." - izjavio je Frano Herendija, direktor Turističke zajednice općine Konavle.

Nagrada za najbolju destinaciju u Europi održava se od 2009. godine, a organizira je European Best Destinations (EBD), europska organizacija sa sjedištem u Bruxellesu, nastala s ciljem promicanja kulture i turizma u Europi te u suradnji s turističkim uredima i udrugom EDEN, na europskoj i svjetskoj razini, promovira veće razumijevanje bogatstva, raznolikosti i kvalitete europskih destinacija.

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

Osim što su zabavne, aktivnosti u parku su i iznimno važne za zdravlje djece

Škola je završila, djeca imaju mnogo slobodnog vremena, a roditeljima počinje ponestajati ideja kako da…

Što su djeca naučila o glagoljici na National Geographic radionici?

U Ilirija Biograd na Moru u Lavender lounge baru hotela Adriatic u sklopu ILIRIJA RESORTA…

Ne propustite ljetni paket National Geographica Hrvatska na kioscima

I ovo ljeto vaš omiljeni časopis National Geographic Hrvatska donosi ljetni paket – tri ovogodišnja…

Potražite Men’s Health ljetni paket s tri broja ovogodišnjih izdanja!

Dragi tate, osigurajte si literaturu za plažu i nađite inspiraciju da zdravije živite