Čarolija Adventa u Emmezeti!

Sve je moguće tijekom prosinca i Adventa. Još je jedna godina iza nas, veselimo se druženjima na otvorenom usprkos niskim temperaturama, uživamo svi zajedno oko blagdanske trpeze. A uz darove i blagdansko raspoloženje, uz dobre želje i vjeru da će nadolazeća 2019. godina biti bolja, tu je Emmezeta sa sada već tradicionalnom nagradnom igrom koja je iz godine u godinu sve bolja, bogatija, šarenija. Princip je jednostavan: svaki dan Emmezeta daje popuste i svaki je dan moguće osvojiti bogate nagrade.

Vjerujte u čaroliju Adventa i zavirite u Emmezeta adventski kalendar! Neodoljivi popusti i nagrade samo su jedan klik od vas.

Od 1. 12. do 24. 12. 2018. - svakog vas dana čekaju popusti do 40% na različite kategorije proizvoda. Ali, to nije sve! Istovremeno možete sudjelovati u 80.000 kn vrijednoj nagradnoj igri i osvojiti atraktivne nagrade - svaki dan novu.

Prijava je jednostavna, a svakodnevnim igranjem povećat ćete svoju šansu za dobitak. Bogate nagrade sponzoriraju: Candy, Electrolux, Philips, Samsung, Tefal, Whirlpool, Končar, Epson, Port, Hoover, Tesla, Sony, AOC, Faber, Vivax i mnogi drugi.

Detalje saznajte u svim Emmezeta trgovinama ili na emmezeta.hr.

A u novoj 2019. godini Emmezeta vam želi ostvarenje najljepših želja, a među njima neka bude i ona da uvijek budete #DobrodošliKući. Za najpovoljnije cijene, najširu ponudu i najbolju inspiraciju svratite u Emmezetu i naći ćete baš sve što vam je potrebno. Namještaj, dekoracija, bijela tehnika, multimedija, gadgeti i ostali proizvodi za vaš dom i darivanje po najpovoljnijim cijenama - samo u Emmezeta trgovinama i webshopu.

Otkrijte nove popuste i nagrade svaki dan. Adventska čarolija čeka vas u Emmezeti!

Tradiciju volimo, no uvijek nam je drago vidjeti nešto novo i drugačije.

Emmezeta istinski vjeruje u čaroliju Božića i želi ju podijeliti s ljudima dobre volje.

Jedan mali dječak sasvim nenadano i slučajno otkriva bit Božića (ili slučajnosti tu nema) jer bit Božića je sakrivena u dobroti ljudskog srca i tako pretvara naizgled obične stvari u čarobne. Zanima vas o kakvoj se čaroliji radi? Pogledajte video:

Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Pročitajte i:

Ne dozvolite da proleti kraj vas!

Povući priliku za rukav kada prošeta pokraj nas, odlika je motiviranih ljudi koji odvažno žele…

Pjesmica koju će repati cijela obitelj, jer stigla je naj cool ekipa!

Jeste li već čuli novu cool pjesmicu o Stikeezima?

Mediji na estonski: integrirana redakcija, rast lokalnih medija i pokretanje dnevnih novina za mlade

Raido Soom iz Postimees Grupe na Weekendu će govoriti o medijskom stanju u Estoniji i…

7 igara koje uče djecu o zdravoj prehrani uz sjajnu zabavu

Ove godine roditelji mogu još lakše poučiti djecu o važnosti uravnotežene prehrane, na način koji…