Besplatno učenje stranih jezika za sve

Brend Kinder u suradnji sa svjetski prepoznatom kompanijom VE Vision Education GmbH pruža svima mogućnost učenja stranih jezika kroz visokokvalitetnu aplikaciju za mobilne uređaje.

Učenje stranih jezika od najranije dobi širi dječje svjetonazore, povećava osjetljivost i toleranciju prema drugima, uči uvažavanju drugih kultura, povećava govorne vještine djeteta i pozitivno utječe na memoriju. Latinska izreka "Koliko jezika znaš, toliko vrijediš" najbolje dočarava bogatstvo koje se stječe učenjem, upoznavanjem i primjenom stranog jezika.

Zabava je drugo ime za učenje

Brend Kinder prepoznao je važnost učenja stranih jezika od najranije dječje dobi. Učenje kroz igru i obrazovanje dostupno svoj djece (i odraslima) na globalnoj razini bila je nit vodilja prilikom planiranja novog projekta. Kako bi svoj djeci i roditeljima bilo omogućeno učenje stranih jezika na kvalitetan, moderan i zabavan način Kinder u suradnji s kompanijom VE Vision Education GmbH pruža visokokvalitetnu aplikaciju LearnMatch za učenje stranih jezika u sigurnom okruženju putem mobilnih uređaja. Učenje se događa trenutno kada je ugrađeno u razigrani i emotivni kontekst poput nogometa. To je upravo ono što Kinder LearnMatch aplikacija i pruža - igru i druženje kroz obrazovanje i sport.

 

Aplikacija LearnMatch kreirana je u Njemačkoj primjenom najboljih rječnika i tehnologija prevođenja stranih jezika. Sadrži igre, video materijale i natječaje u kojima djeca mogu odmjeriti svoje znanje s malenim prijateljima iz čitavog svijeta. LearnMatch aplikacija pruža mogućnost učenja šest svjetskih jezika: engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog, portugalskog i francuskog kroz četiri međunarodno priznate razine: A1, A2, B1 i B2 te je dostupna za Android i Iphone uređaje.

Bez obzira na to spremate li se za putovanje, učite li za ispit, želite nadograditi postojeće znanje ili upoznati novi europski jezik i kulturu vrijeme za učenje novog stranog jezika je uvijek "pravo".

Preuzmi LearnMatch aplikaciju i započni s učenjem stranih jezika jer uz Kinder učenje nikad nije bilo zabavnije i brže!

Stručnjaci su potvrdili kako je učenje stranih jezika kroz igru učinkovitije od učenja iz rječnika. LearnMatch aplikacija namijenjena je djeci i odraslima te pruža mogućnost besplatnog učenja stranih jezika na zabavan i moderan način u bilo kojem trenutku. Uz aplikaciju za učenje stranih jezika naučite novi svjetski jezik besplatno, brzo i lako i testirajte novostečena znanja u dvobojima s korisnicima iz cijelog svijeta.

 

Tekst i foto: promo

Pročitajte i:

Men’s Health i Biotrening vam daruju Fit Paket

Godišnja pretplata: 275 kn (1 broj GRATIS + DAR); plugodišnja pretplata: 125 kn (1 broj…

Valentinovo u Hilton hotelima u Zagrebu

Ako postoji istina u izreci "ljubav prolazi kroz želudac", onda je najbolji način proslave blagdana…

Hrvatski glazbeni zavod ugostio je novinare u obnovljenom i dotjeranom prostoru

Novi tepisi, ulaštene i konzervirane kamene površine u predvorju i na svečanom stubištu, obnovljena stolarija…

Čarobni spa svijet koji ćete obožavati ove zime

Najveći wellness u Hrvatskoj, orijentalni hamam, sauna show, joga, vrhunski tretmani za lice i tijelo……