I bebe od sada imaju svog pouzdanog zaštitnika od atopijskog dermatitisa

Kliničkom je studijom uspješno dokazana tolerancija proizvoda Lipikar Baume AP+ i Syndet AP+ na koži novorođenčadi, čak i kod one djece koja imaju kožu sklonu atopijskom dermatitisu. To je za 20 posto mališana iz cijelog svijeta odlična novost, baš kao i za njihove roditelje.

La Roche-Posay predstavlja Lipikar AP+ rutinu s novom, klinički dokazanom učinkovitošću čak i od prvog dana života. Brand koji ne pristaje na kompromise kada se radi o učinkovitosti ili sigurnosti svojih proizvoda, sada potvrđuje svoju predanost novim osiguranjem sigurnosti Lipikar AP+ proizvoda za novorođenčad, čak i kod onih koji imaju kožu sklonu atopijskom dermatitisu.
La Roche-Posay predstavlja dvije kliničke studije koje potvrđuju učinkovitost i sigurnost AP+ proizvoda:

 

REDUCIRA RIZIK POJAVE ATOPIJE KOD DJECE ZA 50%1

Atopijski ekcem je kronična upalna kožna bolest kod djece, koja zbog toga trpe nesnosan svrbež te imaju upaljene i oštećene kožne lezije. Nove kliničke studije nedavno su pokazale da uporaba emolijentne kreme u prva tri tjedna djetetovog života smanjuje rizik za razvoj kože sklone atopijskom dermatitisu. Studija je provedena na 124 novorođenčadi koja su imala rizik od razvoja atopijskog dermatitisa. Od roditelja je zatraženo da nanose emolijentnu kremu barem jednom dnevno počevši od trećeg tjedna nakon rođenja. Rezultati pokazuju da terapija emolijentnim kremama od rođenja predstavlja siguran i učinkovit način za prevenciju razvoja atopijskog dermatitisa.

 

KLINIČKI DOKAZANA TOLERANCIJA NA KOŽI NOVOROĐENČADI

U nedavnim kliničkim studijama, LIPIKAR BAUME AP+ i SYNDET AP+ pokazali su značajnu toleranciju na koži djece i beba. Oba proizvoda testirana su na novorođenčadi, kroz kliničku studiju i pod nadzorom pedijatara, dokazujući optimalnu sigurnost prilikom uporabe.

 

1. »Osnažujuće jačanje barijere kože od rođenja omogućuje učinkovitu prevenciju atopijskog dermatitisa«, J ALLERGY CLIN IMMUNOL, SVEZAK 134, BROJ 4.


LIPIKAR AP+ RUTINA VRAĆA KOŽI LIPIDE I DJELUJE PROTIV IRITACIJA I SVRBEŽA

Proizvodi iz linije AP+ primjereni su za kožu novorođenčadi, s klinički dokazanom učinkovitošću od prvog dana života. Formulacija proizvoda pruža optimalnu sigurnost tako da se ovi proizvodi mogu koristiti i na koži sklonoj atopijskom dermatitisu. Koži se vraćaju lipidi i smiruje svrbež.

 

LIPIKAR BAUME AP+ balzam koji koži vraća lipide. Pomaže da se faze pogoršanja suhoće kože rjeđe pojavljuju.

100% JEDNOSTAVAN ZA NANOŠENJE

97% NJEŽAN ZA KOŽU I OSTAVLJA UGODAN OSJEĆAJ NA KOŽI

93% BRZO SE UPIJA

Lipikar Baume AP+ balzam primjeren je za suhu, iritacijama sklonu kožu i kožu koja je sklona atopijskom dermatitisu. Od prvog dana života, djecu i odrasle.

 

LIPIKAR SYNDET AP+ nježan gel za pranje kože. Pomaže da se faze pogoršanja suhoće kože rjeđe pojavljuju već nakon tuširanja.

97% JEDNOSTAVNO SE ISPIRE I OSTAVLJA UGODAN OSJEĆAJ NA KOŽI

93% POŠTUJE PRIRODNU RAVNOTEŽU KOŽE

91% OSTAVLJA KOŽU HIDRATIZIRANOM I NAHRANJENOM

Iznimno nježna formula za pranje tijela, koju koža dobro tolerira. Bez mirisa. Bez sapuna. Bez parabena. Pomaže u obnovi kožne barijere i uspostavljanju ravnoteže kožnog mikrobioma. Za novorođenčad, djecu i odrasle.

LIPIKAR STICK AP+ pogodan je za svaku torbicu i idealan za SOS trenutke napadaja češanja. Djeluje protiv svrbeža i primjeren je za osjetljivu i vrlo suhu kožu.

 

Za više savjeta o atopijskom dermatitisu ili razgovora sa stručnjacima posjetite www.larocheposay.com.hr/lipikarobitelji. Za korisne filmove na temu atopijskog dermatitisa posjetite Youtube kanal La Roche-Posay Hrvatska.


Kako do svog uzorka LIPIKAR AP+ RUTINE?

La Roche-Posay osigurao je čak 3000 besplatnih uzoraka LIPIKAR AP+ RUTINE. Klikom na ovu poveznicu možete se prijaviti za uzorak.

 


Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Podijelite plavi balon

Kožu sklonu atopiji karakterizira neprekidan osjećaj svrbeža, iritacije…

Proljetne alergije kod djece

Dolaskom proljeća i toplijih sunčanih dana pored bezbrižne…

Tema tjedna: atopijski dermatitis

Imate li pitanja o atopijskom dermatitisu, šaljite ih…

pelene

Atopijski dermatitis

Atopijski dermatitis, neurodermitis i ekcem nazivi su za…

Pročitajte i:

Pretplatite se na Cosmopolitan i poklanjamo vam miris ELFS LOVE BLUE!

Zanima vas kako mirišu strast, misticizam i nešto neočekivano? Vrijeme je da isprobate ELFS LOVE…

Kako se Helena Šopar snašla u ulozi visoke svećenice?

Stigao je novi broj Ellea čiju naslovnicu krasi hrvatski supermodel Helena Šopar koja se za…

Atmosfera sa Sajma vjenčanja u Zagrebu

Za humanitarnu VIP reviju Sajma vjenčanja Zagreb tražilo se mjesto više, a uz modele pistom…

Pretplatite se na Men's Health i poklanjamo vam liniju kozmetičkih proizvoda TABAC Original

Pretplatite se na Men's Health i darovat ćemo vam TABAC Original – sapun za brijanje…