Prospan – prirodni neprijatelj kašlja

Kašalj je jedan od simptoma koji je gotovo uvijek prisutan kod najčešćih zimskih bolesti, prehlade i gripe. Kako pomoći djetetu ili odrasloj osobi koja kašlje?

S obzirom na prisutnost ili izostanak sekreta u dišnom putu razlikujemo suhi i produktivni kašalj. Prospan® rješava problem i suhog i produktivnog kašlja svojim trostrukim djelovanjem: otapa sekret, olakšava iskašljavanje i smiruje kašalj. Jedino Prospan® ima znanstveno dokazano i potvrđeno ovo trostruko djelovanje na kašalj.

U Prospan obitelji možete pronaći oblik preparata koji idealno odgovara pojedinom članu svoje obitelji. Sirup je zbog svog odličnog okusa omiljeni dječji izbor, ali jednako učinkovit i kod odraslih. Šumeće tablete pogodne su za sve one koji vole šumeće tablete popiti kao topli ili hladni ljekoviti napitak. Otapanjem u čaju nećete niti imati osjećaj da ste popili lijek što je bitno za sve one koji ne vole piti lijekove. Liquid je praktično, jednokratno pakiranje sirupa za odrasle u pojedinačne vrećice pogodne za nošenje sa sobom.

Prospan je broj 1 sirup bršljana u Hrvatskoj i svijetu. Može se naći u ljekarnama u 74 zemlje svijeta, na svim kontinentima, a do sada je prodan u preko 400 mil. pakiranja… i zato se prirodni neprijatelj kašlja zove jedino Prospan.

Djelatni sastojak: suhi ekstrakt lista bršljana (INN: Hederae Folii extractum siccum).

Terapijske indikacije: kod svih vrsta kašlja za blago smirivanje i lakše iskašljavanje.

Doziranje i način primjene: sirup se dozira uz priloženu dozirnu čašicu, šumeće tablete otapanjem u 2 dl vode ili čaja, doziranje prilagodite dobi. Stariji do 12 god.: Liquid 3×5 ml (1 vrećica).

Prije uporabe pažljivo pročitajte uputu. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Preporučujemo

Pročitajte i:

'Megaročkalica by Šuputica' – novi koncept proslave dječjih rođendana u Cinestar kinima

Koji je najvažniji dan u životu svakog djeteta? Njegov rođendan. I što pita čim proslava…

Podravka i Petar Grašo zajedno u blagdanskom spotu

Podravkine uspješnice u spotu Grašinog božićnog hita „Fritula“

Holidays with Eventastic are even better than fantastic!

Upoznajte mjesto na kojem ćete osjetiti toplinu i dobiti inspiraciju za uređenjem prostora, zabave ili…

Uz savjete iz novog Men’s Healtha – oborit ćete sve s nogu!

Prosinačko izdanje vašeg najomiljenijeg časopisa donosi obilje blagdanskih strategija - s kojima ćete podjednako uživati,…