Upoznajte Bebivita sokove i kašice

Prva kruta hrana s kojom se dojenče upoznaje nakon majčinog mlijeka je voće. Obično upoznavanje započinje s voćnim sokićem, a zatim i prvim voćnim kašicama. Doznajte zašto su Bebivita kašice idealne za vaše dijete

Upoznajte Bebivita sokove i kašice

Zbog obilja visokovrijednih sastojaka (posebice vitamina i minerala) voće je neizostavan dio u jelovniku svakog dojenčeta i malog djeteta. Bogat sadržaj vlakana pomaže u reguliranju probave i pokretljivosti crijeva, a sadržaj prirodnog voćnog šećera daje mu slastan i osvježavajući okus. Nedoumica svake mame je da li dohranu početi šarolikim izborom voća koje se nudi na našim tržnicama ili gotovom kašicama nekog od poznatih proizvođača.

Dječja hrana podliježe vrlo strogim zakonskim propisima koji reguliraju njen sastav, pa su granice dopuštenih količina štetnih tvari vrlo niske. Za namirnice kupljene na tržnicama vrlo je teško definirati porijeklo sirovine i njihovu kvalitetu (ovdje mislimo na dodatak pesticida, zagađenje iz zraka i sl.). Kad se voćne kašice proizvode u tvornici, prije svake proizvodnje, sirovine se kontroliraju na sve eventualno prisutne štetne tvari, pa tek onda puštaju u preradu. Naravno, i tako proizveden gotov proizvod ponovo ide na kontrolu.

Prirodne voćne Bebivita kašice idealan su početak navikavanja na prvu žličicu, jer su ukusan, zdrav i zasitan obrok, koji će Vašem mališanu zasigurno otvoriti apetit i osigurati mu hranjive sastojke potrebne za rast i razvoj.

http://www.bebivita.hr

Preporučujemo

Pročitajte i:

Podravka i Petar Grašo zajedno u blagdanskom spotu

Podravkine uspješnice u spotu Grašinog božićnog hita „Fritula“

Holidays with Eventastic are even better than fantastic!

Upoznajte mjesto na kojem ćete osjetiti toplinu i dobiti inspiraciju za uređenjem prostora, zabave ili…

Uz savjete iz novog Men’s Healtha – oborit ćete sve s nogu!

Prosinačko izdanje vašeg najomiljenijeg časopisa donosi obilje blagdanskih strategija - s kojima ćete podjednako uživati,…

Poznata glumica i majka blizanki otkrila 3 u 1 trik za savršeno čiste podove

Održavanje vašeg doma čistim ako imate malu djecu, iznimno je zahtjevno, ali i svakodnevno nužno.…