Bundeva (žuta tikva) je namirnica koja sadrži složene ugljikohidrate u obliku škroba, prehrambena vlakna, te mnoštvo vitamina, minerala i fitokemikalija, a ističe se bogatstvom beta karotena.
Bundevu često uvodimo na početku samo dohrane, jer je lagano slatkastog okusa, a sadrži ugljikohidrate koji su lako razgradivi za mali organizam. Priprema se s žitaricama poput riže i prosa, uz malo kvalitetnog ulja.
Zašto beba još nema kosu: Ćelavost beba ne mora značiti problem, ali kada se zabrinuti?
Tihi refluks kod beba: Kako prepoznati simptome i pomoći djetetu?
Mogu li majke upropastiti svoje sinove? Slavni psiholog Carl Jung otkrio fatalnu pogrešku u odgoju dječaka
3 česte greške koje otežavaju život roditeljima i djeci, tvrdi psihologinja
Kourtney Kardashian popila je svoje majčino mlijeko jer se osjećala bolesno: Je li to sigurno?