Beba jede isključivo u polusnu

P: Poštovani, imam curicu staru 4.5 mjeseci. Rođena je 4.11.2017. Porođajna težina: 3690 g i visina 52 cm. S puna dva mjeseca curica počinje odbijati mlijeko. Zaboravih napomenuti da je od prvog dana na Novalacu uz dojenje. Nakon kratkog vremena ostaje samo na dohrani.
Počinje jesti isključivo u polusnu. I to još uvijek traje. Znam preležati i po 45 min kraj nje dok ne primi bočicu. Zamijenila sam i bočice jer sam mislila da je u tome problem. Nuk više nikako ne želi. Sad sam promijenila i mlijeko iako mi je pedijatar strogo zabranio, ali nisam više ni sama znala što bih pa je sada na Bebimilu. Ona je s 4 mjeseca imala 6800 g.
Znam da super napreduje, ali to je zbog moje upornosti i sve me to dovodi do ludila. Počeli smo i s kašicama. S njima nema problema, ali ne znam smije li dvije kašice na dan i ostalo - četiri mliječna ili pet obroka po nekih cca 100 ml. Moram napomenuti da sam i mlijeko probala davati na žlicicu, ali ne želi. Molim Vas savjet...

O:

Po mom mišljenju nastavite s kašicama dalje, zamijenite 2 bočice s 2 obroka kašica, može biti i mliječna kašica, povrtna, voćna ili žitna, ostalo rasporedite kroz dan.

Pročitajte i:

Imate pitanje? Kontaktirajte nas!