kako izblijediti strije na trbuhu

Ova majka eksperimentom potvrdila da majčino mlijeko pomaže izblijediti strije na trbuhu!

Jeste li već čuli za ovakav pokušaj – izbljeđivanje strija majčinim mlijekom? Zvuči pomalo smiješno, a možda se radi i o načinu kako da ova majka privuče pozornost na društvenim mrežama, no ona tvrdi da je ovaj mali slučajni eksperiment zaista provela na sebi i da će on možda pomoći i nekoj drugoj majci...

Kako je napisala Chantelle Clark eksperiment je provodila tri tjedna i to stavljajući svoje mlijeko samo na jednu stranu trbuha. Rezultati su je vrlo ugodno iznenadili pa je slike svog trbuha sa strijama nakon poroda na nagovor svoje majke podijelila s drugim majkama.

"Za sve mame koje doje, stavite malo mlijeka na te strije. Ja utrljam mlijeko u kožu trbuha tijekom svakog dojenja i zatim ostavim da se osuši i jednostavno prebacim majicu preko trbuha."

Tretirajući trbuh mlijekom kod svakog podoja, Chantelle je primijetila ne samo da su strije izblijedjele nego i da su brazde postale pliće. Razlika se može vidjeti na njezinim fotografijama. Trbuh s njezine lijeve strane ima bitno manje izražene strije od desne strane koju nije tretirala. Chantelle također tvrdi da nije intervenirala na fotografijama, a i na kraju se ogradila:

"Nema ništa loše u strijama, ali lijepo je znati da se može nešto učiniti da brže izblijede.", napisala je Chantelle u veljači ove godine na svojem Facebooku. Bilo bi zgodno kad bi nam pokazala kako njezin trbuh izgleda danas nakon višemjesečnih tretmana. Možda možete i sami isprobati ovaj savjet pa ga podijeliti s nama i drugim majkama.

Tekst: I.Š.
Foto: Profimedia

Preporučujemo

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

Nova nada za osobe koje pate od migrena

Europska komisija ove je godine odobrila lijek za migrenu koji bi trebao donijeti olakšanje brojnim…

sto majke potajno ne vole

5 stvari koje gotovo sve majke potajno mrze

Možda se nećete složiti s našim izborom, ali ovih 5 stvari iako zvuče idilično, ustvari…

Što alergični na ambroziju ne bi smjeli jesti?

Tijekom perioda intenzivne cvatnje ambrozije, oni kojima to stvara probleme s disanjem, kihanjem, svrbeži očiju…

Kako odnosi utječu na zdravlje srca i krvnih žila

Istraživanje provedeno na Sveučilištu Utah pokazalo je da postoji uska povezanost kvalitete našeg ljubavnog odnosa…