kako izblijediti strije na trbuhu

Ova majka eksperimentom potvrdila da majčino mlijeko pomaže izblijediti strije na trbuhu!

Jeste li već čuli za ovakav pokušaj – izbljeđivanje strija majčinim mlijekom? Zvuči pomalo smiješno, a možda se radi i o načinu kako da ova majka privuče pozornost na društvenim mrežama, no ona tvrdi da je ovaj mali slučajni eksperiment zaista provela na sebi i da će on možda pomoći i nekoj drugoj majci...

Kako je napisala Chantelle Clark eksperiment je provodila tri tjedna i to stavljajući svoje mlijeko samo na jednu stranu trbuha. Rezultati su je vrlo ugodno iznenadili pa je slike svog trbuha sa strijama nakon poroda na nagovor svoje majke podijelila s drugim majkama.

"Za sve mame koje doje, stavite malo mlijeka na te strije. Ja utrljam mlijeko u kožu trbuha tijekom svakog dojenja i zatim ostavim da se osuši i jednostavno prebacim majicu preko trbuha."

Tretirajući trbuh mlijekom kod svakog podoja, Chantelle je primijetila ne samo da su strije izblijedjele nego i da su brazde postale pliće. Razlika se može vidjeti na njezinim fotografijama. Trbuh s njezine lijeve strane ima bitno manje izražene strije od desne strane koju nije tretirala. Chantelle također tvrdi da nije intervenirala na fotografijama, a i na kraju se ogradila:

"Nema ništa loše u strijama, ali lijepo je znati da se može nešto učiniti da brže izblijede.", napisala je Chantelle u veljači ove godine na svojem Facebooku. Bilo bi zgodno kad bi nam pokazala kako njezin trbuh izgleda danas nakon višemjesečnih tretmana. Možda možete i sami isprobati ovaj savjet pa ga podijeliti s nama i drugim majkama.

Tekst: I.Š.
Foto: Profimedia

Preporučujemo

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

Tata + 3 kćeri = trening za 5!

Poznati hrvatski trener Dragutin Golub često spaja ugodno s korisnim te na zabavan i zanimljiv…

Očevi su sretniji i pod manje stresa od majki dok se brinu o djeci - Jeste li se ikada zapitali zašto?

Tate su često sretniji, manje pod stresom i manje umorni od mama kada se brinu…

Izostanak menstruacije: liječenje na prirodan način

Postoje biljke koje pomažu u regulaciji hormona kroz endokrinološki sustav, neke pomažu tijelu da se…

kako se boriti protiv prehlada

9 jednostavnih trikova za uspješnu obranu od virusa i bakterija

Čim je malo zahladilo mnogi su odmah pokleknuli najrazličitijim virozama i prehladama. Grlobolja, šmrcanje, začepljen…