kako izblijediti strije na trbuhu

Ova majka eksperimentom potvrdila da majčino mlijeko pomaže izblijediti strije na trbuhu!

Jeste li već čuli za ovakav pokušaj – izbljeđivanje strija majčinim mlijekom? Zvuči pomalo smiješno, a možda se radi i o načinu kako da ova majka privuče pozornost na društvenim mrežama, no ona tvrdi da je ovaj mali slučajni eksperiment zaista provela na sebi i da će on možda pomoći i nekoj drugoj majci...

Kako je napisala Chantelle Clark eksperiment je provodila tri tjedna i to stavljajući svoje mlijeko samo na jednu stranu trbuha. Rezultati su je vrlo ugodno iznenadili pa je slike svog trbuha sa strijama nakon poroda na nagovor svoje majke podijelila s drugim majkama.

"Za sve mame koje doje, stavite malo mlijeka na te strije. Ja utrljam mlijeko u kožu trbuha tijekom svakog dojenja i zatim ostavim da se osuši i jednostavno prebacim majicu preko trbuha."

Tretirajući trbuh mlijekom kod svakog podoja, Chantelle je primijetila ne samo da su strije izblijedjele nego i da su brazde postale pliće. Razlika se može vidjeti na njezinim fotografijama. Trbuh s njezine lijeve strane ima bitno manje izražene strije od desne strane koju nije tretirala. Chantelle također tvrdi da nije intervenirala na fotografijama, a i na kraju se ogradila:

"Nema ništa loše u strijama, ali lijepo je znati da se može nešto učiniti da brže izblijede.", napisala je Chantelle u veljači ove godine na svojem Facebooku. Bilo bi zgodno kad bi nam pokazala kako njezin trbuh izgleda danas nakon višemjesečnih tretmana. Možda možete i sami isprobati ovaj savjet pa ga podijeliti s nama i drugim majkama.

Tekst: I.Š.
Foto: Profimedia

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

Svjesno jedenje - alat za zdravo mršavljenje

Imate li zdrav odnos prema sebi i hrani ili hranom ‘popunjavate’ praznine koje tijekom svakodnevice,…

kontracepcija dan poslije sa spiralom

Znate li da postoji jako dobra alternativa za pilulu dan poslije, a vrlo malo žena zna za nju!

Svi znamo za pilulu dan poslije odnosno spas nakon zaboravljene kontracepcijske pilule, pucanja kondoma ili…

TEST: Koliko imate strpljenja?

Riješite naš TEST i saznajte koliko ste tolerantni prema bližnjima i djeci Imati strpljenja za…

Dario Šimić prvi put govori o sinu sa sindromom Down: 'Kao Davidovi roditelji, najviše se bojimo predrasuda'

U sklopu višegodišnje društveno-odgovorne akcije Same Chances by Story portal Story.hr donosi intimnu ispovijest bivšeg…