Program za djecu Zdravi-sretni

Besplatne radionice i tretmani za djecu i mlade sa psiho-fizičkim poteškoćama

Postoje poteškoće kod djece s kojima se roditelji ne znaju sami nositi. Roditelji, međutim najčešće potraže pomoć kad su već na izmaku snaga. Razumljivo, jer nije lako prihvatiti da uopće postoji problem ili da niste u stanju sami ga riješiti. Ali kad odlučite potražiti stručnu pomoć, kome se obratiti?

Besplatne radionice i tretmani

Međunarodni Institut Prirodnog zdravlja kao neprofitna, nevladina organizacija usmjerena unapređenju i poboljšanju kvalitete života i zdravlja građana, djece i mladih sa posebnim potrebama, te osoba s invaliditetom, pripremila je program za djecu ZDRAVI-SRETNI koji se sastoji od besplatnih radionica i tretmana za djecu i mlade sa psiho-fizičkim poteškoćama:

nesigurnost, astma, slaba koncentracija, ADHD, problemi motoričkih kretnji, noćno mokrenje, strahovi, depresija, alergije, problemi s vidom, slab imunitet, razne ovisnosti (alkohol, cigarete, droga) i sl.

U programu se koriste prirodne metode: edukacija, relaksacija, akupresura, refleksoterapija i specifične vježbe po metodi TCM gdje se djeluje na sam uzrok i korijen problema.

Zbog brojnih pozitivnih promjena u ponašanju i zdravlju nakon radionica i tretmana, djeca se bolje osjećaju, bolje funkcioniraju u vrtiću i školi s drugom djecom, odgajateljicama i učiteljicama, a i kod kuće s obitelji. Roditelji su prvi koji primijećuju pozitivne promjene, zatim odgajateljice i učiteljice te na kraju i sami doktori koji potiču roditelje da i dalje dovode dijete na program.

Program je besplatan i započinje 8. srpnja 2013. Potrebno je prethodno prijaviti se na kontakt telefone.

01/5620108, 098 9470 533, Radnička 20a/1kat, Zagreb, www.mipz.hr

Tekst: Roditelji.hr i MIPZ

Foto: MIPZ

Preporučujemo

Pročitajte i:

TEST: Koliko imate strpljenja?

Riješite naš TEST i saznajte koliko ste tolerantni prema bližnjima i djeci Imati strpljenja za…

Dario Šimić prvi put govori o sinu sa sindromom Down: 'Kao Davidovi roditelji, najviše se bojimo predrasuda'

U sklopu višegodišnje društveno-odgovorne akcije Same Chances by Story portal Story.hr donosi intimnu ispovijest bivšeg…

10 namirnica koje vaše zube štite od karijesa

Australski stomatolog Steven Lin, autor knjige The Dental Diet, tvrdi da bez obzira na to…

izrada djecje sminke

Izradite domaću šminku za igru ili za maškare

Bilo da se radi o maškarama ili dječjem rođendanu, djeca vole glumiti i igrati se…