Održan 14. Sensa vikend

U Wellness hotelu Aurora**** u Malom Lošinju održan je 14. Sensa vikend, jedan od najuspješnijih i najposjećenijih dosad

Više od osamdeset polaznika provelo je tri dana u predivnom hotelu koji je uronjen u ljekovitu šumu alepskih borova, uz jednu od najljepših obalnih šetnica na Jadranu.

I na ovom Sensa vikendu u organizaciji magazina Sensa i portala Vikendplaner.info sudionici su dobili brojne korisne alate koji će im pomoći u svakodnevici. Na uvodnoj relaksaciji energetskog stručnjaka Mirka Vragovića naučili su kako ponovno stupiti u kontakt sa svojim unutarnjim nadahnućem, koje je jedini pravi put k zadovoljstvu i sreći.

Na radionici life coacha Tatjane Divjak saznali su pak kako promijeniti obrasce razmišljanja da bi potaknuli pozitivniji način gledanja na život. „Iznimno sam sretna što sam za temu 14. Sensa vikenda odabrala optimizam“, izjavila je nakon svoje radionice Tatjana Divjak. „Pitanje kako biti pozitivniji i optimističniji postavljaju svi, a polaznici Sensa vikenda došli su do svojih odgovora. Odlučili smo prekinuti začarani krug i vratili se sa Sensa vikenda optimističniji. Optimizam je zarazan, pa očekujem širenje dobrih vibracija!“

Na ovom vikendu prvi je put održana i astrološka radionica, a u svijet zvijezda polaznike je uvela joga učiteljica i astrologinja Senka Ljubić. Kao i dosad, jedan dio Sensa vikenda bio je posvećen vježbanju. Na terasi s predivnim pogledom na more i šumu borova jutarnje sate joge i pilatesa vodila je instruktorica joge i kineziologinja Irena Bartolec. U večernjim satima prisutne je rasplesala i zabavila učiteljica trbušnog plesa Ivana Medvedec koja im je pokazala osnove tog orijentalnog plesa. Uz nju, Sensa vikendaši su vidjeli kako pokret istodobno može biti senzualan, meditativan, poletan i stabilan.

Preporučujemo

Pročitajte i:

kakva treba biti cistoca bazenske vode za djecu

Kako znati je li čist bazen u kojem se kupate?

Miris klora, bakterije i nečistoće... Čistoća javnih bazena naše malene uopće ne zabrinjava jer oni…

greske koje radimo za ljetnih vrucina

7 grešaka koje ne biste trebali raditi kad termometar prijeđe 30 stupnjeva

Već znamo da se za visokih temperatura treba držati hlada i piti dovoljno tekućine. No,…

burne reakcije na ubod komarca

Zašto sve burnije reagiramo na ubod komarca i kako ublažiti simptome?

Posljednjih godina ubodi komaraca više nisu samo bezazlena nelagoda. Mjesto uboda sve češće postaje jako…

Ima li vaše dijete alergiju na ubod komarca?

Tko je podložniji ubodima komaraca? Kako razlikovati normalnu reakciju na ubod od alergijske? Kako možete…