Koža na rukama stari do 4 puta brže nego koža lica i tijela i zato joj je potrebna posebna njega. Za čitatelje poklon iznenađenja! OBJAVLJENI DOBITNICI!

Prve znakove starenja često puta vidimo upravo na rukama (staračke pjege, bore, gubitak volumena i čvrstoće). Stoga je zima idealno vrijeme da im pružite pravi kraljevski tretman i vratite im njihovu ljepotu.



Investicija u kvalitetnu kremu za ruke postao je MUST za zdravlje i ljepotu ruku i noktiju.


Već nekoliko puta nagrađivana u domaćim i svjetskim medijima, legendarna NUXE Rêve de Miel® Krema za ruke i nokte na bazi meda upravo je takav MUST HAVE proizvod.



Bogata uljem suncokreta, avokada i nevena, ona intenzivno obnavlja lipide u koži. Med bagrema jamči dugotrajnu hidrataciju, dok vitamin E djeluje antioksidativno protiv starenja kože.


Shea maslac, ulje slatkog badema te ekstrakt ječma štite kožu od iritacija.


Revolucionarno arganovo ulje učvršćuje i hrani suhe i oštećene nokte.


Ova zaštitna, hranjiva i obnavljajuća krema, učinit će ruke ugodno mekima i nahranjenima, a nokte ojačanima.




NUXE SAVJET



Umasirati kremu za ruke navečer prije spavanja imperativ je za ljepotu ruku i čvrstoću noktiju jer će se noću zbog ubrzane obnove kože, hranjivi sastojci iz kreme još bolje apsorbirati i djelovati kako biste se ujutro probudili s lijepom i obnovljenom kožom.




NUXE proizvodi dostupni su u ljekarnama.



NAGRAĐUJEMO NAJBRŽE!


Prva tri čitatelja koji pošalju mail na urednistvo@roditelji.hr s naznakom NUXE KREMA ZA RUKE i svojim podacima, na poklon će dobiti ovu hranjivu kremu za ruke.



Nagrađeni koji dobivaju Nuxe kremu za ruke:



1. Iva Pereglin, Sv. Ivan Zelina


2. Ana Ćorluka Vidović, Bošnjaci


3. Ana-Marija Mitok, Zagreb





Tekst: Roditelji.hr