CRO argeta-donira

Argeta mame u humanitarnoj misiji

Pomozite u odabiru Hrvatske humanitarne organizacije koja će osvojiti donaciju od 3.000 eura

U suradnji s mamama, pobjednicama natječaja "Odobrile mame", Argeta će u šest zemalja regije donirati 18,000 eura odabranim humanitarnim organizacijama posvećenima osiguravanju bolje budućnosti za žene, djecu i obitelji. U Hrvatskoj, kao i u drugim zemljama, bit će donirano 3,000 eura u dobrotvorne svrhe. Glavnu ulogu u odabiru pobjedničke organizacije odigrat će javnost, jer će novčanu donaciju osvojiti ona organizacija koja će dobiti najviše glasova na Facebook stranici Argeta Hrvatska. Zato vas pozivamo da podržite humanitarne organizacije koje su odabrale Argeta mame jer – svaki je glas važan!

Prva "misija" u kojoj se 18 mama iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Kosova upoznalo, bila je provjera i odobrenje Argetine kvalitete. To zajedničko iskustvo čvrsto je povezano mame pa su rado pristale sudjelovati u inicijativi za nastavkom projekta «Odobrile mame» kroz humanitarno djelovanje.

Svaka je mama imala priliku po vlastitom odabiru predložiti humanitarnu organizaciju koja je posvećena osiguravanju bolje budućnosti za žene, djecu i obitelji. Tako su u svakoj od šest zemalja odabrane tri filantropske organizacije.

Argeta je dala inicijativu, mame su predložile, a vi ćete odlučiti!

Argeta mame iz Hrvatske nominirale su tri domaće organizacije s plemenitom misijom. Predstavile su svoj odabir kao i svoje razloge odabira na Facebook stranici Argeta Hrvatska gdje pozivaju javnost da im se pridruži i podrži sljedeće organizacije:

• Crveni nosevi klaunovidoktori

Više o predloženim hrvatskim organizacijama možete saznati na Facebook društvenoj mreži (www.facebook.com/ArgetaHrvatska). Svojim glasom možete dati podršku vašoj omiljenoj organizaciji za koju smatrate da najviše zaslužuje osvojiti donaciju. Glasovati je moguće svaki dan, od 3. do 31. listopada 2013. Budući da će «glas naroda» odlučiti o tome tko će osvojiti donaciju, pozivamo Vas da Ideja dobrotvorne akcije proizašla je iz potrebe da se ukaže na probleme Argeta, robna marka Droge Kolinske - članice Atlantic Grupe, donirat će 3,000 eura svakoj od šest zemalja regije, a prema odazivu javnosti. Na ovaj način će u regiji biti donirano 18,000 eura za dobrobit žena, njihovih obitelji i djece te društva u cjelosti.

«Majke svaki dan pokušavaju omogućiti najbolje za svoje obitelji. Zašto ne bismo Argeta mamama dali priliku da pomognu u dobrotvornoj akciji, pitali smo se u Droga Kolinskoj. Na ovaj način, ne samo da ispunjavamo našu dužnost da budemo društveno odgovorni, nego i ukazujemo na probleme s kojima se majke i njihova djeca diljem regije susreću.», Enzo Smrekar, član rukovodstva Droge Kolinske d.d. i viši izvršni direktor poslovnog programa Delikatesni namazi Atlantic Grupe objasnio je inicijativu.

Više o projektu: www.odobrile-mame.hr
Više o dobrotvornoj akciji: www.facebook.com/ArgetaHrvatska

Preporučujemo

Tagovi:

Vezano uz temu

Postulati zdrave prehrane za djecu

Za pravilan rast i razvoj beba, djece i…

prehrana djece

Koliko puno djeca trebaju jesti?

Uvijek treba imati na umu da na dan…

obiteljski stol

Moje dijete neće jesti!

Odbija obroke, jede samo ono što želi i…

Pročitajte i:

istine o prehrani

15 zabluda o namirnicama i hrani

Slatkiši kvare zube, kava dehidrira, zelena salata je najzdraviji izvor vitamina, krumpiri debljaju... i druge…

recept za složenac od krumpira i kiselog kupusa

Zanimljiv recept za složenac od krumpira i kiselog kupusa

Kiseli kupus iznimno je zdrava namirnica i sada je njezino vrijeme. Ovaj složenac je prilika…

recept za prokulice s njokima

Isprobajte recept za mirisne pržene prokulice s njokima

Topli složenac od prokulica i njoka odlično je zimsko jelo. Zasitit će vas i opskrbiti…

Palačinke iz pećnice? Zašto ne? Brzo se spremaju i prepune su različitih okusa

Pečenje palačinki je uvijek zabavno - klinci skakuću oko vas dok ulijevate smjesu u tavicu…