Argetinom pozivu za provjeru kvalitete odazvalo se 1413 mama iz cijele regije

"Iskreno smo sretni radi tolikog odaziva, jer je to pokazatelj sve veće uloge koju ima kvaliteta pri odabiru hrane. U Argeti ćemo našim pobjednicama omogućiti da se na svoje oči uvjere u proces proizvodnje naših proizvoda", izjavio je Enzo Smrekar, član uprave Droga Kolinska d.d. i viši izvršni direktor poslovnog programa Delikatesni namazi u Atlantic Grupi.




Prvi izbor
Od svih prijavljenih mama, članovi Argetinog stručnog tima izabrali su 10 polufinalistica sa svakog tržišta na temelju poslanih prijava. Sve polufinalistice bile su pozvane na razgovor s Argeta stručnim timom sastavljenog od Iris Androšević – kolumnistice na lifestyle web portalu, Sunčice Đunđek – nutricionistice, Benjamina Sakomana – predstavnika Atlantic Grupe i Branimira Cebocija – predstavnika medijskog partnera.




Glasovanje na www.odobrile-mame.hr






Sve polufinalistice koje su potvrdile da u terminu posjeta tvornici nemaju neodgodivih obveza, predstavljene su na internet stranici www.odobrile-mame.hr gdje se odvija i glasovanje. Uključiti se može svatko te dati glas svojoj favoritkinji. Glasovanje je otvoreno od 17. do 25. travnja 2013. Konačna ocjena, koja će odlučivati o pobjednicama, sastavljena je od sveukupne ocjene Argetinog stručnog tima i glasovanja javnosti. Proglašenje pobjednica, očekujemo ih 18 iz cijele regije, bit će 26. travnja 2013.


Pobjednice odnosno Argetine mame očekujemo u Izoli od 10. do 12. svibnja 2013.