Radosnica.hr – mjesto za najljepše uspomene vašeg djeteta!

Na Internetu se pojavila Radosnica, novo cool mjesto za trudnice, mame i roditelje!

Imate tisuće fotografija svog mališana, snimljene po CD-ima i folderima čudnih imena koje ni CIA ne bi raspoznala? U glavi kaos jer se u životu malog bića svaki dan događa stotine zanimljivosti koje bi voljeli zabilježiti na jednom mjestu te ih se kasnije prisjećati i uživati u lijepim uspomenama? Zato je stvorena Radosnica.hr da vam pomogne i dodatno uljepša svaki trenutak proveden sa svojim najvećim bogatstvom! Prvi smješak, prvi zubić, prvi korak, prvi put izgovoreno mama, tata, odlazak u vrtić i prvi prijatelji, prvi dani u školi – sve se to sada može naći na jednom mjestu za trajnu uspomenu.

Sve na jednom mjestu

Radosnica.hr nije samo mjesto gdje ćete pohraniti fotografije i uspomene iz najranijeg djetinjstva svojih mališana, već je i društvena mreža na kojoj se roditelji mogu međusobno družiti,dopisivati, razmjenjivati iskustva i druge informacije. Roditelji stvaraju sav sadržaj i spremaju ga u određenu kategoriju. Oni kreiraju albume, postavljaju video sadržaje, opisuju događaje i sve lijepe trenutke provedene sa svojim mališanima. Roditelji su i vlasnici svog sadržaja, a pristup profilu imaju samo osobe kojima oni to dozvole. Drugim riječima, Radosnica.hr je sigurna i samo roditelji mogu dozvoliti određenim ljudima da pregledavaju određene sadržaje. Djetetov profil na Radosnici ima nekoliko kategorija (Putovanja, Obitelj, Proslave i blagdani, Moji prvi uspjesi, Zdravlje, Vrtić, Sport i aktivnosti). Svaki događaj koji se spremi u kategoriju u koju pripada automatski se sprema u kalendar pod tim datumom tako da kasnije roditelji mogu na jednostavan i brz način pregledati događaje koji ih zanimaju, a sve uredno i točno posloženo. Radosnica će za postojeće i nove korisnike organizirati atraktivne nagradne igre, te obavještavati o svim proizvodima i uslugama namijenjenim isključivo dobi djeteta. Uživajte u korištenju Radosnice!

Preporučujemo

Pročitajte i:

Za one najmanje i one malo veće: Što pokloniti djeci za Božić?

Božiću se svakako najviše vesele djeca i uz to vežu i dobivanje poklona. No kako…

japanska metoda zamatanja poklona

Darove možete zamotati i na ovaj zanimljiv način bez dodatnog pribora

Ova zanimljiva metoda zamatanja darova bez ikakvog pribora dolazi iz Japana. Ne čudi ako znamo…

Dijete se čeliči ljubavlju, a ne strahom: 4 savjeta ako se vaše dijete plaši Djeda Božićnjaka

Još nas malo vremena dijeli od kićenja jelke, podjele darova za Božić... Ako vaše dijete…

Kad djetetu ponestane samokontrole, pomaže slikovnica Mirko Bjesomirko

Predstavljamo i četvrtu slikovnicu iz serijala o razvoju socioemocionalnih kompetencija kod djece. Namijenjena je djeci…