Radosnica.hr – mjesto za najljepše uspomene vašeg djeteta!

Na Internetu se pojavila Radosnica, novo cool mjesto za trudnice, mame i roditelje!

Imate tisuće fotografija svog mališana, snimljene po CD-ima i folderima čudnih imena koje ni CIA ne bi raspoznala? U glavi kaos jer se u životu malog bića svaki dan događa stotine zanimljivosti koje bi voljeli zabilježiti na jednom mjestu te ih se kasnije prisjećati i uživati u lijepim uspomenama? Zato je stvorena Radosnica.hr da vam pomogne i dodatno uljepša svaki trenutak proveden sa svojim najvećim bogatstvom! Prvi smješak, prvi zubić, prvi korak, prvi put izgovoreno mama, tata, odlazak u vrtić i prvi prijatelji, prvi dani u školi – sve se to sada može naći na jednom mjestu za trajnu uspomenu.

Sve na jednom mjestu

Radosnica.hr nije samo mjesto gdje ćete pohraniti fotografije i uspomene iz najranijeg djetinjstva svojih mališana, već je i društvena mreža na kojoj se roditelji mogu međusobno družiti,dopisivati, razmjenjivati iskustva i druge informacije. Roditelji stvaraju sav sadržaj i spremaju ga u određenu kategoriju. Oni kreiraju albume, postavljaju video sadržaje, opisuju događaje i sve lijepe trenutke provedene sa svojim mališanima. Roditelji su i vlasnici svog sadržaja, a pristup profilu imaju samo osobe kojima oni to dozvole. Drugim riječima, Radosnica.hr je sigurna i samo roditelji mogu dozvoliti određenim ljudima da pregledavaju određene sadržaje. Djetetov profil na Radosnici ima nekoliko kategorija (Putovanja, Obitelj, Proslave i blagdani, Moji prvi uspjesi, Zdravlje, Vrtić, Sport i aktivnosti). Svaki događaj koji se spremi u kategoriju u koju pripada automatski se sprema u kalendar pod tim datumom tako da kasnije roditelji mogu na jednostavan i brz način pregledati događaje koji ih zanimaju, a sve uredno i točno posloženo. Radosnica će za postojeće i nove korisnike organizirati atraktivne nagradne igre, te obavještavati o svim proizvodima i uslugama namijenjenim isključivo dobi djeteta. Uživajte u korištenju Radosnice!

Pročitajte i:

Česti konflikti između jednog roditelja i djeteta - zašto nastaju i što učiniti?

Pogledajmo kako neadekvatna reakcija roditelja može pogoršati reakciju djeteta koje burnije reagira i kako se…

Izmjene ugovora o radu, koja su prava zaspolenika?

Razlilčite su kombinacije u kojima poslodavci mogu reorganizirati radna mjesta i nuditi dosadašnjem zaspoleniku promjenu…

Ako je dijete razdražljivo, provjerite muči li ga neka od sljedećih stvari

Stiže popis pitanja koja pomažu u detekciji što bi moglo negativno utjecati na vaše dijete!

Svjesno jedenje - alat za zdravo mršavljenje

Imate li zdrav odnos prema sebi i hrani ili hranom ‘popunjavate’ praznine koje tijekom svakodnevice,…