Nova generacija fotoalbuma-CEWE fotoknjiga

S novom generacijom fotoalbuma pod nazivom CEWE fotoknjiga, završava razdoblje prebacivanja fotografija iz jedne datoteke u drugu, spremanja na CD-e i strahovanje da se digitalni oblik fotografije izbriše ili izgubi.
CEWE fotoknjiga je digitalni fotoalbum čije je uređivanje brzo i jednostavno, te namijenjeno svima koji žele samostalno urediti vlastite fotografije i imati ih na jednom mjestu u obliku prave foto knjige.

Za izradu CEWE FOTOKNJIGE na internet stranici www.cewe-fotoknjiga.hr preuzima se besplatan foto program s bogatim izborom različitih vrsta uveza, boja, pozadina, okvira, fontova i brojnih drugih aplikacija koje korisnik sam odabire, kao i vlastite fotografije koje bi želio imati na jednom mjestu. Nakon odabira željenih kriterija i potvrđivanja konačnog izgleda foto knjige, naručuje se i odabire jedna od poslovnica u kojoj se želi preuzeti CEWE fotoknjiga, koja se nakon naručivanja može preuzeti u odabranoj poslovnici nakon 2 tjedna. CEWE fotoknjiga može se preuzeti u svim poslovnicama DM-a, BIPA-e, Muellera, Spara, Technomarketa i Konikoma.

Posebna prednost CEWE FOTOKNJIGE je neograničena mogućnost postavljanja, rotiranja, uvećavanja i ukrašavanja fotografija i tekstova. Zbog toga je baš svaka CEWE FOTOKNJIGA unikat.

U ponudi se nalaze 4 vrste uveza: tvrdi uvez, platneni uvez, mekani uvez i uvez od imitacije kože. Usnovni broj unutarnjih stranica je 26, a maksimalni 130. Broj fotografija nije ograničen.

CEWE FOTOKNJIGA je idealan poklon za svaku prigodu: rođenje, krstitke, vjenčanje, rođendan, godišnjica veze ili braka, Božić, kraj škole, … Kreativnost i ideje nisu granica, pa za izradu vlastite CEWE fotoknjige ne mora postojati uvijek formalni povod.

CEWE fotoknjiga idealna je i za izradu vlastite kuharice, za izradu obiteljskog stabla, plana za uređenje doma ili pak najljepših trenutaka u trudnoći, kao npr. rast trudničkog trbuščića.

DARUJEMO!!!

Prve tri čitateljice ili čitatelja koje pošalju mail na urednistvo@roditelji.hr dobit će nagradni kupon za izradu vlastite foto knjige!

DOBITNICI nagradnog kupona za izradu foto knjige:

Andrea Čretni iz Velike Gorice

Milenka Marinković iz Vrsi

Dubravka Šarić iz Privlake kod Vinkovaca


Preporučujemo

Pročitajte i:

Dijete muče noćni strahovi, kako roditelji mogu pomoći?

Nažalost, neka djeca sklonija su nemirnom spavanju noću i učestalijim buđenjima. Savjetnica Hrabrog telefona savjetuje…

Bruno Šimleša

Bruno Šimleša: Tate ne „čuvaju djecu“ jer nisu bejbisiteri. Mi smo roditelji i mi odgajamo djecu!

Za sebe kaže da je istinski sretan čovjek. Tu sreću, ali prije svega životnu mudrost…

trikovi kako prepoznati zrelu lubenicu

Kupite najslađu i najzreliju lubenicu uz ova tri trika

Kad kupujete lubenicu, uvijek tražite najbolju, najslađu, najsočniju? Naravno, ali kako je prepoznati, posebice ako…

kakva treba biti cistoca bazenske vode za djecu

Kako znati je li čist bazen u kojem se kupate?

Miris klora, bakterije i nečistoće... Čistoća javnih bazena naše malene uopće ne zabrinjava jer oni…