Nova generacija fotoalbuma-CEWE fotoknjiga

S novom generacijom fotoalbuma pod nazivom CEWE fotoknjiga, završava razdoblje prebacivanja fotografija iz jedne datoteke u drugu, spremanja na CD-e i strahovanje da se digitalni oblik fotografije izbriše ili izgubi.
CEWE fotoknjiga je digitalni fotoalbum čije je uređivanje brzo i jednostavno, te namijenjeno svima koji žele samostalno urediti vlastite fotografije i imati ih na jednom mjestu u obliku prave foto knjige.

Za izradu CEWE FOTOKNJIGE na internet stranici www.cewe-fotoknjiga.hr preuzima se besplatan foto program s bogatim izborom različitih vrsta uveza, boja, pozadina, okvira, fontova i brojnih drugih aplikacija koje korisnik sam odabire, kao i vlastite fotografije koje bi želio imati na jednom mjestu. Nakon odabira željenih kriterija i potvrđivanja konačnog izgleda foto knjige, naručuje se i odabire jedna od poslovnica u kojoj se želi preuzeti CEWE fotoknjiga, koja se nakon naručivanja može preuzeti u odabranoj poslovnici nakon 2 tjedna. CEWE fotoknjiga može se preuzeti u svim poslovnicama DM-a, BIPA-e, Muellera, Spara, Technomarketa i Konikoma.

Posebna prednost CEWE FOTOKNJIGE je neograničena mogućnost postavljanja, rotiranja, uvećavanja i ukrašavanja fotografija i tekstova. Zbog toga je baš svaka CEWE FOTOKNJIGA unikat.

U ponudi se nalaze 4 vrste uveza: tvrdi uvez, platneni uvez, mekani uvez i uvez od imitacije kože. Usnovni broj unutarnjih stranica je 26, a maksimalni 130. Broj fotografija nije ograničen.

CEWE FOTOKNJIGA je idealan poklon za svaku prigodu: rođenje, krstitke, vjenčanje, rođendan, godišnjica veze ili braka, Božić, kraj škole, … Kreativnost i ideje nisu granica, pa za izradu vlastite CEWE fotoknjige ne mora postojati uvijek formalni povod.

CEWE fotoknjiga idealna je i za izradu vlastite kuharice, za izradu obiteljskog stabla, plana za uređenje doma ili pak najljepših trenutaka u trudnoći, kao npr. rast trudničkog trbuščića.

DARUJEMO!!!

Prve tri čitateljice ili čitatelja koje pošalju mail na urednistvo@roditelji.hr dobit će nagradni kupon za izradu vlastite foto knjige!

DOBITNICI nagradnog kupona za izradu foto knjige:

Andrea Čretni iz Velike Gorice

Milenka Marinković iz Vrsi

Dubravka Šarić iz Privlake kod Vinkovaca


Preporučujemo

Pročitajte i:

Pravo na razvod braka ubrzo nakon porođaja

Može li se tražiti razvod braka svježe nakon poroda i pod kojim uvjetima?

Skrivene opasnosti korištenja dodataka za autosjedalice

Ako naiđete na društvenim mrežema ili internetu općenito na različite predmete koji pomažu djetetu da…

Tata + 3 kćeri = trening za 5!

Poznati hrvatski trener Dragutin Golub često spaja ugodno s korisnim te na zabavan i zanimljiv…

Kina su puna djece na filmovima na kojima ne bi trebala biti!

Zanimljivo je da živimo u vremenu kada za roditelje moramo pisati osvrt i za film…