Podržite Korak u život

Humanitarna akcija "Korak u život" pokrenuta je na inicijativu Rotary kluba Kaptol Zagreb s ciljem osiguravanja stipendija mladim ljudima koji nakon stjecanja punoljetnosti izlaze iz domova za nezbrinutu djecu i udomiteljskih obitelji, a žele se fakultetski obrazovati.

U Hrvatskoj godišnje više od 200 djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji završava srednju školu, a velik broj ima želju, ali ne i mogućnost, studirati. Do sada je uspješno zbrinuto dvije generacije brucoša iz domova i udomiteljskih obitelji, a sada trebamo vašu pomoć za zbrinjavanje i treće generacije.

Akciju su svojim aktivnim sudjelovanjem podržavala i mnoga poznata imena hrvatskog sporta, glazbe i kulture: Severina, Slaven Bilić, Ivano Balić, Toni Cetinski, Gordan Kožulj, Iva Šulentić i Ištvan Varga. Finale ovogodišnje akcije je koncert svjetski poznatog baritona Lea Nuccija u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski 14. prosinca 2010., u 20 sati, uz izravni prijenos na HRT-u.

Budite i vi dio mreže podrške! Svakim vašim “lajkom” Facebook grupe Korak u život, sponzori humanitarne akcije “Korak u život” doniraju 1 kunu u vaše ime. Pridružite se našoj grupi i postanite dio velike online obitelj, obitelji koju naši štićenici nisu imali. Sva prikupljena sredstva idu isključivo štićenicima!!

Facebook stranica za humanitarnu akciju Korak u život http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Korak-u-zivot/158865677488725

Preporučujemo

Pročitajte i:

TEST: Koliko imate strpljenja?

Riješite naš TEST i saznajte koliko ste tolerantni prema bližnjima i djeci Imati strpljenja za…

Dario Šimić prvi put govori o sinu sa sindromom Down: 'Kao Davidovi roditelji, najviše se bojimo predrasuda'

U sklopu višegodišnje društveno-odgovorne akcije Same Chances by Story portal Story.hr donosi intimnu ispovijest bivšeg…

10 namirnica koje vaše zube štite od karijesa

Australski stomatolog Steven Lin, autor knjige The Dental Diet, tvrdi da bez obzira na to…

dobar odnos s djecom

10 stvari koje će učvrstiti odnos roditelja i djeteta

Koliko puta ste sami upali u ovu stupicu? Zbog tantruma nekog djeteta na blagajni u…