Podržite Korak u život

Humanitarna akcija "Korak u život" pokrenuta je na inicijativu Rotary kluba Kaptol Zagreb s ciljem osiguravanja stipendija mladim ljudima koji nakon stjecanja punoljetnosti izlaze iz domova za nezbrinutu djecu i udomiteljskih obitelji, a žele se fakultetski obrazovati.

U Hrvatskoj godišnje više od 200 djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji završava srednju školu, a velik broj ima želju, ali ne i mogućnost, studirati. Do sada je uspješno zbrinuto dvije generacije brucoša iz domova i udomiteljskih obitelji, a sada trebamo vašu pomoć za zbrinjavanje i treće generacije.

Akciju su svojim aktivnim sudjelovanjem podržavala i mnoga poznata imena hrvatskog sporta, glazbe i kulture: Severina, Slaven Bilić, Ivano Balić, Toni Cetinski, Gordan Kožulj, Iva Šulentić i Ištvan Varga. Finale ovogodišnje akcije je koncert svjetski poznatog baritona Lea Nuccija u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski 14. prosinca 2010., u 20 sati, uz izravni prijenos na HRT-u.

Budite i vi dio mreže podrške! Svakim vašim “lajkom” Facebook grupe Korak u život, sponzori humanitarne akcije “Korak u život” doniraju 1 kunu u vaše ime. Pridružite se našoj grupi i postanite dio velike online obitelj, obitelji koju naši štićenici nisu imali. Sva prikupljena sredstva idu isključivo štićenicima!!

Facebook stranica za humanitarnu akciju Korak u život http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Korak-u-zivot/158865677488725

Preporučujemo

Pročitajte i:

sladoled na štapiću od lubenice, kivija i kokosovog mlijeka

Voćno, osvježavajuće i šareno: Sladoled od lubenice, kokosovog mlijeka i kivija

Ljeti se svaki dan jede sladoled. Ali ako želite malo za promjenu izbjeći klasičan sladoled…

'Slatke kraste' - nimalo 'slatka' zarazna bolest

Impetigo ili u narodu bolest poznata kao 'slatke kraste', zarazna je infekcija kože koja ponajviše…

7 stvari koje roditelji nauče od svoje djece

Djeca su naši veliki učitelji. Ovo su stvari koje nas oni uvijek nauče, a o…

Opuštajući rituali za miran dječji san i vedar dan

Osim što ćemo vas upoznati s jednostavnim, a učinkovitim ritualima prije spavanja, predstavljamo vam najnoviji…