Podržite Korak u život

Humanitarna akcija "Korak u život" pokrenuta je na inicijativu Rotary kluba Kaptol Zagreb s ciljem osiguravanja stipendija mladim ljudima koji nakon stjecanja punoljetnosti izlaze iz domova za nezbrinutu djecu i udomiteljskih obitelji, a žele se fakultetski obrazovati.

U Hrvatskoj godišnje više od 200 djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji završava srednju školu, a velik broj ima želju, ali ne i mogućnost, studirati. Do sada je uspješno zbrinuto dvije generacije brucoša iz domova i udomiteljskih obitelji, a sada trebamo vašu pomoć za zbrinjavanje i treće generacije.

Akciju su svojim aktivnim sudjelovanjem podržavala i mnoga poznata imena hrvatskog sporta, glazbe i kulture: Severina, Slaven Bilić, Ivano Balić, Toni Cetinski, Gordan Kožulj, Iva Šulentić i Ištvan Varga. Finale ovogodišnje akcije je koncert svjetski poznatog baritona Lea Nuccija u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski 14. prosinca 2010., u 20 sati, uz izravni prijenos na HRT-u.

Budite i vi dio mreže podrške! Svakim vašim “lajkom” Facebook grupe Korak u život, sponzori humanitarne akcije “Korak u život” doniraju 1 kunu u vaše ime. Pridružite se našoj grupi i postanite dio velike online obitelj, obitelji koju naši štićenici nisu imali. Sva prikupljena sredstva idu isključivo štićenicima!!

Facebook stranica za humanitarnu akciju Korak u život http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Korak-u-zivot/158865677488725

Preporučujemo

Pročitajte i:

Za one najmanje i one malo veće: Što pokloniti djeci za Božić?

Božiću se svakako najviše vesele djeca i uz to vežu i dobivanje poklona. No kako…

japanska metoda zamatanja poklona

Darove možete zamotati i na ovaj zanimljiv način bez dodatnog pribora

Ova zanimljiva metoda zamatanja darova bez ikakvog pribora dolazi iz Japana. Ne čudi ako znamo…

Dijete se čeliči ljubavlju, a ne strahom: 4 savjeta ako se vaše dijete plaši Djeda Božićnjaka

Još nas malo vremena dijeli od kićenja jelke, podjele darova za Božić... Ako vaše dijete…

Kad djetetu ponestane samokontrole, pomaže slikovnica Mirko Bjesomirko

Predstavljamo i četvrtu slikovnicu iz serijala o razvoju socioemocionalnih kompetencija kod djece. Namijenjena je djeci…