Kukutre.hr je spreman za posjete!

U "najbebastijem dućanu na internetu" - Ku ku tre - pronađite kreativne i poticajne igračke, nagrađene dizajnerskim nagradama i priznanjima za proizvode godine, koje će najmlađe potaknuti da se od malena zainteresiraju za dizajn, umjetnost, kulturu, tehnologiju, a novopečenim roditeljima olakšati roditeljske napore i pružiti mnogo, mnogo veselja

Ku ku tre – najbebastiji dućan na internetu – predstavljen je hrvatskoj javnosti 1.10 na Dječjem sajmu u Areni. 11.11.2010, babinje je završilo i online dućan Ku ku tre spreman je za posjete!

Kukutre.hr, najbebastija online trgovina za bebe i djecu do 3 godine, specijalizirana je za zadovoljavanje svih želja novopečenih roditelja koji za svoju djecu žele kreativne i poticajne igračke, a za olakšavanje svojih roditeljskih napora trebaju korisne i oku ugodne potrepštine. Mnogi proizvodi u online dućanu Kukutre.hr nagrađeni su za dizjan (Formland, Spiel gut, Toy of the Year), za proizvod godine (Kind und Juegend i ABC sajma) ili priznanjima renomiranih svjetskih časopisa za bebe i roditelje (Practical parenting, Mom & Baby). Također, pokretačice dućana Kukutre.hr vrlo su stroge kad je zdravlje i zaštita beba u pitanju: nijedan proizvod u dućanu nema štetnih tvari kao što su ftalat, Bisfenol i PVC.

Najpopularniji proizvodi u dućanu Kukutre.hr su Rockabye baby – obrade najpopularnijih svjetskih bendova u verziji uspavanki, te Weesee world DVD-i: crno-bijela audio vizualna instalacija koju inače možete pronaći u MoMA u New Yorku i u Guggenheimu, gdje je nedavno bila i izložena.

“Kreativnost je bitan element našeg brenda, volimo lijepe, nove i drukčije stvari. Za Noć vještica smo pokrenuli i blog na kojem objavljujemo ‘uradi sam’ prijedloge za roditelje i djecu. Sljedeći će se baviti poticanjem recikliranja,” objasnile su nam osnivačice Kukutre.hr, Višnja Racan i Nina Majcan.

Do dućana Kukutre.hr ne morate hodati niti voziti, on je stalno i odsvuda dostupan. “Zašto bismo vozili kroz gužvu, nagovarali svoje dijete da još ‘samo 5 minuta’ pričeka u kolicima, plaćali parking, kad se kupovina može dogoditi u nekoliko ugodnih minuta, a pošiljka stiže na kućnu adresu. Znamo što znači biti roditelj i cijenimo slobodno vrijeme koje možemo provoditi sa svojom djecom,” objasnile su Višnja i Nina kroz smijeh.

U online dućanu Kukutre.hr možete kupiti opremu koja život roditelja u prvim godinama čini lakšim, no kako roditeljstvo nisu samo samo pelene, papanje i spavanje, nego i zabava, tu možete pronaći i didaktičke igračke, neobične guralice i mnoge druge stvari koje će podjednako zabaviti klince koliko i roditelje. U Ku ku treu su u stalnoj potrazi za novim stvarima koje i njih same kao mame oduševljavaju, pa za Božić najavljuju posebna iznenađenja: popularni Trunki (prtljaga) i Kaboost – portabl podizač stolice.

U dućanu Kukutre.hr možete kreirati i listu poklona, a simpatične pokretačice možete kontaktirati i priupitati ih za savjet.

Za kraj, “teta iz financija” i “teta iz marketinga”, kako se Višnja i Nina vole nazivati, objasnile su i odakle naziv Ku ku tre.“Ku ku tre je igra skrivača za bebe: sakriješ lice iza svojih ruku, a tada kažeš ‘ku-ku’… a kad makneš ruke – ‘treeee’! Pitajte bilo koga tko je odrastao u Istri što to znači i sigurno vas očekuje nostalgičan osmjeh”.

Posjetite Kukutre.hr i javite nam kako vam se sviđa!

www.kukutre.hr

Preporučujemo

Pročitajte i:

Gimanstika za svačiji mozak

Što origami ima s novom tehnološkom revolucijom te kako ova tradicionalna japanska vještina utječe na…

Za one najmanje i one malo veće: Što pokloniti djeci za Božić?

Božiću se svakako najviše vesele djeca i uz to vežu i dobivanje poklona. No kako…

japanska metoda zamatanja poklona

Darove možete zamotati i na ovaj zanimljiv način bez dodatnog pribora

Ova zanimljiva metoda zamatanja darova bez ikakvog pribora dolazi iz Japana. Ne čudi ako znamo…

Dijete se čeliči ljubavlju, a ne strahom: 4 savjeta ako se vaše dijete plaši Djeda Božićnjaka

Još nas malo vremena dijeli od kićenja jelke, podjele darova za Božić... Ako vaše dijete…