Radionica o izazovima samohranog roditeljstva

Ako ste samohrani roditelj i smatrate da bi vam za uspješnije svladavanje te uloge dobar savjet mogao dobro doći, posjetite radionicu s temom "Kako ljutnju konstruktivno koristiti u odnosu prema bivšem/oj partneru/ici" koju će voditi gđa. Jelena Bičanić, psihoterapeut realitetne terapije.

Pred roditeljem koji je ostao sam s djetetom otvara se mnogo neplaniranih životnih zadaća i odgovornosti. O tome, kako kao samohrani roditelj skrbiti o djetetu, kako uživati u roditeljskoj ulozi, a ne zanemariti sve druge važne životne uloge te kako komunicirati s bivšim partnerom, više saznajte na radionici pod nazivom „Kako ljutnju konstruktivno koristiti u odnosu prema bivšem/oj partneru/ici?“

Predavanje će se održati u srijedu 29. 9. 2010. od 18,30 h – 20 h u Centru za ljudska prava, Kralja Držislava 6. u Zagrebu.

Predavanje će voditi gđa. Jelena Bičanić, psihoterapeut realitetne terapije, a na radionici mogu prisustvovati i djeca (od 3. godine).

Svim polaznicima je ulaz besplatan zahvaljujući financijskoj potpori Grada Zagreba-Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Udruga za unapređenje kvalitete življenja LET
Radnički dol 10, Zagreb, Hrvatska

tel./faks: +385 1 4823 041

Preporučujemo

Pročitajte i:

Za one najmanje i one malo veće: Što pokloniti djeci za Božić?

Božiću se svakako najviše vesele djeca i uz to vežu i dobivanje poklona. No kako…

japanska metoda zamatanja poklona

Darove možete zamotati i na ovaj zanimljiv način bez dodatnog pribora

Ova zanimljiva metoda zamatanja darova bez ikakvog pribora dolazi iz Japana. Ne čudi ako znamo…

Dijete se čeliči ljubavlju, a ne strahom: 4 savjeta ako se vaše dijete plaši Djeda Božićnjaka

Još nas malo vremena dijeli od kićenja jelke, podjele darova za Božić... Ako vaše dijete…

Kad djetetu ponestane samokontrole, pomaže slikovnica Mirko Bjesomirko

Predstavljamo i četvrtu slikovnicu iz serijala o razvoju socioemocionalnih kompetencija kod djece. Namijenjena je djeci…