Radionica o izazovima samohranog roditeljstva

Ako ste samohrani roditelj i smatrate da bi vam za uspješnije svladavanje te uloge dobar savjet mogao dobro doći, posjetite radionicu s temom "Kako ljutnju konstruktivno koristiti u odnosu prema bivšem/oj partneru/ici" koju će voditi gđa. Jelena Bičanić, psihoterapeut realitetne terapije.

Pred roditeljem koji je ostao sam s djetetom otvara se mnogo neplaniranih životnih zadaća i odgovornosti. O tome, kako kao samohrani roditelj skrbiti o djetetu, kako uživati u roditeljskoj ulozi, a ne zanemariti sve druge važne životne uloge te kako komunicirati s bivšim partnerom, više saznajte na radionici pod nazivom „Kako ljutnju konstruktivno koristiti u odnosu prema bivšem/oj partneru/ici?“

Predavanje će se održati u srijedu 29. 9. 2010. od 18,30 h – 20 h u Centru za ljudska prava, Kralja Držislava 6. u Zagrebu.

Predavanje će voditi gđa. Jelena Bičanić, psihoterapeut realitetne terapije, a na radionici mogu prisustvovati i djeca (od 3. godine).

Svim polaznicima je ulaz besplatan zahvaljujući financijskoj potpori Grada Zagreba-Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Udruga za unapređenje kvalitete življenja LET
Radnički dol 10, Zagreb, Hrvatska

tel./faks: +385 1 4823 041

Preporučujemo

Pročitajte i:

Alba - riba koja živi 100 godina

Važno je da djeca od malih nogu budu upoznata s ekološkim stanjem mora i kopna…

TEST: Koliko imate strpljenja?

Riješite naš TEST i saznajte koliko ste tolerantni prema bližnjima i djeci Imati strpljenja za…

Dario Šimić prvi put govori o sinu sa sindromom Down: 'Kao Davidovi roditelji, najviše se bojimo predrasuda'

U sklopu višegodišnje društveno-odgovorne akcije Same Chances by Story portal Story.hr donosi intimnu ispovijest bivšeg…

10 namirnica koje vaše zube štite od karijesa

Australski stomatolog Steven Lin, autor knjige The Dental Diet, tvrdi da bez obzira na to…