Modna revija 'Fashion kids'

Stručni žiri odabrao je sto najboljih dječaka i djevojčica koji su već na samom castingu pokazali talent za hodanje po pisti i samim tim si omogućili pohađanje školice manekenstva i učenje prvih pravih modnih koraka. A uskoro slijede i modne revije…


Žiri koji je bio sastavljen od vlasnice modne agencije Sandra agency Sandre Vranješ, voditeljice Plesnih punktova Zagreb Ivone Perkov i stilista Ivana Friščića s nestrpljenjem očekuju modne revije gdje će modeli nositi najbolje dječje brandove City Centera one.

Svoje modno umijeće svi mali manekeni imat će priliku pokazati na modnim revijama ‘Fashion kids’ koje će se održati u subotu 25. i nedjelju 26. rujna u 17 sati u City Centeru one.

Kako najbolje započeti modnu reviju nego spektakularnim nastupom i druženjem s posebnom gošćom, a ona je Kim Verson.

Odjevni brandovi koji će biti predstavljeni su Hervis, Ikks, New Yorker, Nike, Okaidi, Osh Kosh, Petit Bateau, s.Oliver, Tintilinić, Turbo limač , a sve će to upotpuniti obuća brandova Humanic, Office Shoes, Stiefelkönig, dok će nakit i posebni detalji biti od Accessoriesa, Goldenpointa, Mozaik knjige, Müllera i one2playa. Službeni šminker revije je parfumerija Douglas, a frizer Trilab.


Pročitajte i:

Zašto koronavirus nije opasan za djecu?

Više od polovice osoba zaraženih koronavirusom staro je između 40 i 59 godina, dok je…

Hrvatski stručnjak otkriva u kojoj je dobi utjecaj igrica i kompjutera najgori za djecu

Hrvatsko društvo za neuroznanost, Hrvatski institut za istraživanje mozga i Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, od…

Koronavirus u Hrvatskoj: imunitet je ključ! Evo kako ga ojačati!

Koronavirus je stigao u Hrvatskoj. Danas je objavljeno kako je još jedna osoba stavljena u…

Što šećeri čine tijelu i kojih 25 namirnica djeca moraju jesti?

Kako pravilno kombinirati hranu na tanjuru te zašto baš ove namirnice zaslužuju predznak - super?