Tko osvaja knjigu 'Povezujuće roditeljstvo'

Učlanjenjem u knjižni klub Svijet knjige Povezujuće roditeljstvo koštat će vas samo 79 kuna! A prvu korisnicu portala www.roditelji.hr koja je poslala točan odgovor na naše nagradno pitanje, darujemo s besplatnim primjerkom ove knjige.

Knjižni klub Svijet knjige za vas bira:

DR. SEARS: POVEZUJUĆE RODITELJSTVO

Način na koji se brinete za svoje dijete u prvim godinama njegova života utječe na to kakvo će ono biti kao odrasla osoba. “Još uvijek spava s vama? Dijete treba pustiti da se isplače. Nemoj ga stalno nositi, razmazit ćeš ga…”, česti su i vrlo loši savjeti koje mnogi roditelji dobivaju.
U ovoj knjizi predstavljen je stil roditeljstva koji se temelji na nježnim odgojnim metodama, punim razumijevanja za dječje potrebe. Istraživanja su dokazala da je nemoguće razmaziti dijete povezujući se s njim.
Povezujuće roditeljstvo ne savjetuje stalno popuštanje i ne razvija ovisnost. Ono potiče djetetov razvoj. Uz pomoć povezujućeg roditeljstva stvorit ćete čvrstu vezu s vašim djetetom, postat ćete mudriji, suosjećajniji i bolji roditelj i pomoći ćete djetetu da izraste u sigurnu, suosjećajnu i smirenu osobu te da takve odnose stvara i s drugim ljudima.

Knjigu možete nabaviti po klupskoj cijeni od samo 79,00 kn (redovna cijena: 129,00 kn). Nazovite nas na broj 01/6053 955 ili nas posjetite na: www.svijet-knjige.com!

Format: 17 x 24 cm, Broj stranica: 272 stranice / meki uvez, Klupska cijena: 129,00 kn

Nagradno pitanje je glasilo: Koliko djece ima bračni par William i Martha Sears koji su autori ove knjige?

Točan odgovor je 8 djece. Prva nam je točan odgovor poslala Suzana Terlević iz Sv. Lovreča. Čestitamo Suzani kojoj knjigu šaljemo poštom. Ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju i više sreće želimo drugi put.

Preporučujemo

Pročitajte i:

Alba - riba koja živi 100 godina

Važno je da djeca od malih nogu budu upoznata s ekološkim stanjem mora i kopna…

TEST: Koliko imate strpljenja?

Riješite naš TEST i saznajte koliko ste tolerantni prema bližnjima i djeci Imati strpljenja za…

Dario Šimić prvi put govori o sinu sa sindromom Down: 'Kao Davidovi roditelji, najviše se bojimo predrasuda'

U sklopu višegodišnje društveno-odgovorne akcije Same Chances by Story portal Story.hr donosi intimnu ispovijest bivšeg…

10 namirnica koje vaše zube štite od karijesa

Australski stomatolog Steven Lin, autor knjige The Dental Diet, tvrdi da bez obzira na to…