Počinje 1. sajam dječje knjige

Najmlađi će imati priliku uživati u mnogim zabavnim i edukativnim sadržajima, a brojni popularni dječji naslovi bit će ponuđeni po akcijskim cijenama

U organizaciji Profila i Grupacije nakladnika hrvatske dječje knjige HGK ove će se godine održati 1. sajam dječje knjige. Sajam počinje 25. veljače i trajat će do 4. ožujka. U sklopu sajma, koji će se održati u Profil Megastoreu, u Bogovićevoj 7, predstavit će se autori dječjih izdanja velikog broja nakladnika, a posjetiteljima će biti ponuđeni i dodatni zabavni sadržaji, primjerice kvizovi znanja u kojima mališani mogu osvojiti nagrade, kazališne predstave te mnoštvo drugih edukativno-zabavnih događanja. Otvorenje će se održati u petak, 25.veljače u 18.30 sati.

Tijekom Sajma posjetitelji, a ponajviše oni najmlađi, imat će priliku uživati u zabavnim sadržajima, a brojni popularni dječji naslovi bit će ponuđeni po akcijskim cijenama. Uz zabavne i edukativne sadržaje, djeca i njihovi roditelji moći će nešto i naučiti tijekom Dana obrazovanja, koji će se održati 4. ožujka, kada će svoj program i metodu rada predstavit Montessori škola, waldorfska škola i Profil International. Večernji sati Dana obrazovanja u sklopu Sajma rezervirani su za zabavni kviz znanja, koji će voditi popularni Željko Pervan, a međusobno će svoje srednjoškolsko znanje odmjeriti brojne poznate osobe i maturanti.

Otvorenju će prisustvovati i visoki dužnosnici iz Ministarstva kulture, Grada Zagreba te predstavnici nakladnika. Tijekom 1. sajma dječje knjige brojni popularni dječji naslovi bit će ponuđeni po akcijskim cijenama – uz 20 – 60% popusta.


Preporučujemo

Pročitajte i:

japanska metoda zamatanja poklona

Darove možete zamotati i na ovaj zanimljiv način bez dodatnog pribora

Ova zanimljiva metoda zamatanja darova bez ikakvog pribora dolazi iz Japana. Ne čudi ako znamo…

Dijete se čeliči ljubavlju, a ne strahom: 4 savjeta ako se vaše dijete plaši Djeda Božićnjaka

Još nas malo vremena dijeli od kićenja jelke, podjele darova za Božić... Ako vaše dijete…

Kad djetetu ponestane samokontrole, pomaže slikovnica Mirko Bjesomirko

Predstavljamo i četvrtu slikovnicu iz serijala o razvoju socioemocionalnih kompetencija kod djece. Namijenjena je djeci…

stalni umor

Stalno ste umorni? Jutarnje navike vas možda sabotiraju!

Iako je nekvalitetan i prekratak san jedan od glavnih razloga umora, postoji još nekoliko drugih…