Počinje 1. sajam dječje knjige

Najmlađi će imati priliku uživati u mnogim zabavnim i edukativnim sadržajima, a brojni popularni dječji naslovi bit će ponuđeni po akcijskim cijenama

U organizaciji Profila i Grupacije nakladnika hrvatske dječje knjige HGK ove će se godine održati 1. sajam dječje knjige. Sajam počinje 25. veljače i trajat će do 4. ožujka. U sklopu sajma, koji će se održati u Profil Megastoreu, u Bogovićevoj 7, predstavit će se autori dječjih izdanja velikog broja nakladnika, a posjetiteljima će biti ponuđeni i dodatni zabavni sadržaji, primjerice kvizovi znanja u kojima mališani mogu osvojiti nagrade, kazališne predstave te mnoštvo drugih edukativno-zabavnih događanja. Otvorenje će se održati u petak, 25.veljače u 18.30 sati.

Tijekom Sajma posjetitelji, a ponajviše oni najmlađi, imat će priliku uživati u zabavnim sadržajima, a brojni popularni dječji naslovi bit će ponuđeni po akcijskim cijenama. Uz zabavne i edukativne sadržaje, djeca i njihovi roditelji moći će nešto i naučiti tijekom Dana obrazovanja, koji će se održati 4. ožujka, kada će svoj program i metodu rada predstavit Montessori škola, waldorfska škola i Profil International. Večernji sati Dana obrazovanja u sklopu Sajma rezervirani su za zabavni kviz znanja, koji će voditi popularni Željko Pervan, a međusobno će svoje srednjoškolsko znanje odmjeriti brojne poznate osobe i maturanti.

Otvorenju će prisustvovati i visoki dužnosnici iz Ministarstva kulture, Grada Zagreba te predstavnici nakladnika. Tijekom 1. sajma dječje knjige brojni popularni dječji naslovi bit će ponuđeni po akcijskim cijenama – uz 20 – 60% popusta.


Preporučujemo

Pročitajte i:

Želite li znati istinu, pitajte dijete. Slažete li se s istraživanjem?

Tko bi rekao da mališani mogu točnije opisati neki događaj od odraslih?

Dijete muče noćni strahovi, kako roditelji mogu pomoći?

Nažalost, neka djeca sklonija su nemirnom spavanju noću i učestalijim buđenjima. Savjetnica Hrabrog telefona savjetuje…

Bruno Šimleša

Bruno Šimleša: Tate ne „čuvaju djecu“ jer nisu bejbisiteri. Mi smo roditelji i mi odgajamo djecu!

Za sebe kaže da je istinski sretan čovjek. Tu sreću, ali prije svega životnu mudrost…

trikovi kako prepoznati zrelu lubenicu

Kupite najslađu i najzreliju lubenicu uz ova tri trika

Kad kupujete lubenicu, uvijek tražite najbolju, najslađu, najsočniju? Naravno, ali kako je prepoznati, posebice ako…