Požurite na kiosk po svoj primjerak Mojeg djeteta!

Dolaskom zime i hladnijih dana roditelji se brinu kako će zaštititi djecu i obitelj od bolesti. Jedan od načina je svakako jačanje imuniteta prehranom bogatom povrćem, posebice onim zelenim, te sezonskim voćem, prije svega agrumima prepunima vitamina C. Ipak valja pripaziti što od toga možete ponuditi najmlađima.



Budući da se radi o velikoj i aktualnoj temi, u novom broju Mojeg djeteta donosimo vam poseban prilog s mnoštvom savjeta kako sačuvati zdravlje djece. Govorimo o temperaturi, febrilnim konvulzijama, kašlju, glavoboljama, imunitetu, zdravoj prehrani, tipičnim vrtićkim bolestima... Saznajte sve tome kako se ponašati u ovim zahtjevnim situacijama te kako pomoći djeci.



Ako ste u prekrasnom razdoblju trudnoće, za vas smo pripremili zanimljivu temu o tome kako se njegovati u trudnoći te kako si učiniti tih devet mjeseci čarobnim, voljeti sebe i svoje tijelo. Možda vas pomalo muče mučnine. I za to postoje moguće rješenja. Utješno je da će mučnine proći i da ćete ih jednog dana gotovo i zaboraviti jer će vas obuzeti druga, mnogo ljepša uloga - majčinstvo. O tome kako ih je majčinstvo promijenilo i kako su presložile svoju listu prioriteta u životu nakon dolaska bebe, pišu nam tri mame u Tri priče o...



Požurite na kiosk po svoj primjerak Mojeg djeteta!



Za sve pretplatnike donosimo vrijedan poklon! Više o pretplati...