Požurite na kioske i nabavite svoj primjerak novog Mojeg djeteta!
Prvi mjesec je projurio i već nam donio novi broj Mojeg djeteta za veljaču. U ovom broju očekuje vas mnogo zanimljivih tema. Znate li primjerice, koje namirnice sadrže obilje folne kiseline važne za trudnice? Zašto ovaj vitamin važan za djetetov rast i razvoj pored one u preparatima za trudnice ne biste dobili i iz prirodnih izvora odnosno hrane? Zasigurno ako jedete zdravo i raznoliko, osigurat ćete djetetu većinu potrebnih tvari za razvoj. Ako k tome još i uživate u hrani koju pripremate i dijete će osjetiti pozitivne emocije.

Što beba osjeća u trbuhu, uživa li u maminoj hrani, lijepoj glazbi ili maminom i tatinom glasu, svi odgovori na ta pitanja očekuju vas u prvom dijelu časopisa i temema koje se bave trudnoćom.



A kad dođe trenutak rođenja vašeg malenog djetešca bit će vam važno da porođaj prođe bez puno muke. Možda vam u tome mogu pomoći savjeti naše kolumnistice Hane, doule s iskustvom i majke troje mališana. U svojoj novoj kolumni ona govori O dahu i prepuštanju porođaju što dovodi do isunjenijeg, a na kraju i lakšeg porođaja.




A kad bebica stigne kući potrebno je svladati puno vještina. Pored dojenja, presvlačenja, uspavljivanja važno je znati i kako okupati bebu. Sve o dojenju, uspavljivanju i kupanju saznajte u temama naših stručnjaka.




Na kraju pored uspješnog i pozitivnog stava u roditeljstvu želimo vam veljaču punu ljubavi. A onda... neka se ljubav proširi i na cijelu godinu.




U novom broju izdavajamo samo neke od tema:


Prirodni izvori folne kiseline


Što beba čuje u trbuhu


10 razloga zašto je dobro dojiti


TEMA BROJA: Vrijeme je za prvo kupanje


Zašto dijete ne želi zaspati?


Biram biti fit - Kako poboljšati raspoloženje odličnom tjelesnom kondicijom?


Pozitivna psihologija u roditeljstvu


Romantično Valentinovo kod kuće




.... detaljan sadržaj broja za veljaču potražite na dnu ovog članka!






Želite li se pretplatiti na Moje dijete, očekuje vas ovaj dar! Više o pretplati...