Princeza Charlotte i vojvotkinja Kate

Veliko uzbuđenje u kraljevskoj obitelji – Princeza Charlotte kreće u školu!

Obožavatelji kraljevskog dvora odbrojavaju sitno do velike promjene u obitelji vojvode i vojvotkinje od Cambridgea. Charlotte, kći princa Williama i Kate Middleton iščekuje prvi dan škole. Princeza će 5. rujna imati svečano primanje u školi Thomas's Battersea koju već pohađaju njezin stariji brat princ George i sestrična Maud Windsor - oboje idu u drugi razred...

I dok je u svijetu poznata pod titulom princeze, malu Charlotte (4) u školi će profesori i kolege iz razreda zvati Charlotte Cambridge, isto kao i njenog brata kojeg zovu George Cambridge. Ovo je tradicija u kraljevskoj obitelji, naime, prinčevi Harry i William prezivali su se Wales prema tituli njihova oca, princa Charlesa.

Kate je dala naslutiti kako se princeza veseli školi koja je tek nekoliko minuta udaljena od njihova doma – Kensingtonske palače. Škola koju će pohađati jedna je od najprestižnijih u Velikoj Britaniji, namijenjena dječacima i djevojčicama od 4. do 13. godine. Učit će francuski, računalstvo, likovnu umjetnost, glazbeni, dramsku i balet.

Princeza Charlotte

Ravnatelj škole poručio je kako je presretan što još jedan član kraljevske obitelji stiže u školu. ‘Veselimo se početku školske godine i želimo dobrodošlicu princezi Charlotte i ostalim učenicima u novoj školskoj godini’, rekao je ravnatelj.

Budući da je Charlotte zajedno s obitelji provela uzbudljivo ljeto putujući, a zatim odmarajući na imanju kraljevske obitelji Anmer Halls te družeći se s malenim kraljevskim rođacima, sigurni smo da je spremna za ovaj veliki korak koji njezina obitelj i obožavatelji nestrpljivo iščekuju. Kao i za svako dijete i za princezu Charlotte zasigurno je vrlo uzbudljivo napuniti torbu knjigama, bilježnicama i šarenim olovkama te ponosno krenuti prvi dan u školu. Velik dan za svaku obitelj pa tako i za kraljevsku.

Princeza Charlotte

Tekst: Story.hr
Foto: Profimedia

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Dječje iskrena princeza Charlotte bez imalo zadrške rekla što misli

Kate Middleton i princ William sudjelovali su na tradicionalnoj…

Nakon kratkog upoznavanja kraljevska obitelj napustila je rodilište

Majčinstvo joj zaista dobro stoji, moramo priznati. Jer…

Rodila se treća kraljevska beba

Danas ujutro je Vojvotkinja od Cambridgea primljena u…

Pročitajte i:

predrasude o majcinstvu

Neka se javi ona koja nije imala ove predrasude prije majčinstva i neka prva baci kamen!

Da dijete može vaš svijet okrenuti naopačke, promijeniti sve, to nikad nisam mislila. Dapače, ta…

Teror savršenog izgleda

Sramite li se ako niste izdepilirane? I trebate se sramiti!

Mudra priča: Sve što kažeš o drugome neka prvo prođe kroz Sokratova tri sita

Promislite li prije nego krenete nekome pričati o nekoj drugoj osobi? Testirajte sebe tako što…

Dario Šimić prvi put govori o sinu sa sindromom Down: 'Kao Davidovi roditelji, najviše se bojimo predrasuda'

U sklopu višegodišnje društveno-odgovorne akcije Same Chances by Story portal Story.hr donosi intimnu ispovijest bivšeg…