Natalie Imbruglia nakon godina čekanja u 45. rodila prvo dijete

Sigurno se sjećate Natalie Imbruglia, britanske pjevačice australskih korijena. Sada je ponovno privukla pozornost javnosti objavivši sretnu vijest da rodila je svog prvog sina uz pomoć donatora sperme...

Sretnu vijest objavila je na Instagramu u utorak navečer, otkrivši ime svog sina uz fotografiju na kojoj se drže za ruke. ‘Dobrodošao na svijet, Max Valentine Imbruglia. Moje srce puca od sreće’, napisala je sretna pjevačica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Welcome to the world.. Max Valentine Imbruglia ? My heart is bursting ??? #myboy

Objavu dijeli natalie_imbruglia (@natalie_imbruglia) Lis 8, 2019 u 3:18 PDT

Ranije ovog ljeta, Natalie je obznanila da je napokon dočekala ono što je godinama željela. ‘Kao što možete primijetiti na fotografiji, imam još jednu obavijest. Ne, nisam progutala lubenicu. Ove jeseni stiže moje prvo dijete. Svi vi koji me poznajete, znate da sam ovo čekala jako dugo, a sada sam napokon blagoslovljena da uz pomoć IVF-a i donatora sperme postanem majka. Detalje neću otkrivati, ali moram vam reći da sam zbog nove avanture jako uzbuđena’, napisala je tada. Natalie nikada nije bila sretnija, a vjeruje se i da u ovim trenucima uživa sama, bez partnera.

Njezinu sreću osjetili su i neki njezini kolege, poput pjevačice Louise Redknapp i Sophie Ellis-Bextor. ‘Čestitke dušo, tako sam sretna zbog tebe’, napisala je Louise dok je Sophie s veseljem pozdravila malenog dječaka: ‘Max, dobrodošao. Drago mi je ste oboje sigurni i zdravi. Čestitam, mama’.

Izvor: Story.hr
Foto: Profimedia

Tagovi:

Pročitajte i:

predrasude o majcinstvu

Neka se javi ona koja nije imala ove predrasude prije majčinstva i neka prva baci kamen!

Da dijete može vaš svijet okrenuti naopačke, promijeniti sve, to nikad nisam mislila. Dapače, ta…

Teror savršenog izgleda

Sramite li se ako niste izdepilirane? I trebate se sramiti!

Mudra priča: Sve što kažeš o drugome neka prvo prođe kroz Sokratova tri sita

Promislite li prije nego krenete nekome pričati o nekoj drugoj osobi? Testirajte sebe tako što…

Dario Šimić prvi put govori o sinu sa sindromom Down: 'Kao Davidovi roditelji, najviše se bojimo predrasuda'

U sklopu višegodišnje društveno-odgovorne akcije Same Chances by Story portal Story.hr donosi intimnu ispovijest bivšeg…