Isabella Barrett

Milijunašica sa 6 godina zahvaljujući reality showu

Ona zna kako hodati na pozornici i pred svjetlima kamera, ima svoju vlastitu tvrtku i zaradila je milijune. Malena Isabella Barrett je superzvijezda.

Isabella kao i svaka druga djevojčica njezinih godina voli ružičastu boju, plišane medvjediće i rado pleše na Justina Biebera. Zadnje dvije godine Isabella ne pleše samo u svojem dnevnom boravku, već na popularnim natjecanjima ljepote za djecu u Americi.

Djevojčica je postala poznata sudjelujući reality showu «Toddlers and Tiaras» gdje roditelji djece izdvajaju ogromne sume novaca za nekoliko minuta zabave. Isabellina majka je do sada već izdvojila 50 000 dolara sva njezina natjecanja, kostime, frizure, ekstenzije, umjetne nokte, umjetne zube, stiliste te govorne vježbe.

No taj se novac isplatio, kako je potvrdila njezina majka, jer Isabella zarađuje milijune. I to na svojoj liniji nakita i kozmetike za djevojčice "Glitzy Girl". Šestogodišnjakinja ima svoju tvrtku i zapošljava 42 osobe.

Mislite li da nema vremena za školu, varate se. Redovito polazi osnovnu školu, govori više jezika, a ples i pjevanje su joj izvaškolske aktivnosti.

"Cijeli biznis s natjecanjima ljepote vrlo brzo vas učini ovisnim, osobito kad vam kćer tako često pobjeđuje", izjavila je majka, ali i priznaje kako njezina djevojčica jednako uživa u tom poslu kao i ona. "Ja sam super zvijezda, imam svoju vlastitu liniju za nakit i kozmetiku i obožavam biti šefica", govori Isabella. Čini se da djevojčica već sada zna što želi.

Foto: Splashnews
Video: Youtube.com

Preporučujemo

Tagovi:

Pročitajte i:

Natasa Janjic o majcinstvu

Nataša Janjić: 'Otkad sam majka, postala sam toliko emotivna da se rasplačem u sekundi'

U posljednje vrijeme, kad se govori o Nataši Janjić Medančić, govori se o njezinom iskustvu…

pocetnicke greske roditelja

5 grešaka koje ćete kao roditelj-početnik sigurno napraviti

Uštedite si vrijeme i živce ili učite iz svojih grešaka...

Žena inspiracija Maria Tomić Preiner: Želim trgnuti ljude iz apatije

Maria Tomić Preiner diplomirana je psihologinja i socijalna radnica, majka dvoje djece koja stigne sve:…

Gabriela Braičić: Još jedna mlada zvijezda je rođena!

Svi koji još niste poslušali nastup 14-ogodišnje Gabriele Braičić prošli vikend na Supertalentu, priuštite si…