Isabella Barrett

Milijunašica sa 6 godina zahvaljujući reality showu

Ona zna kako hodati na pozornici i pred svjetlima kamera, ima svoju vlastitu tvrtku i zaradila je milijune. Malena Isabella Barrett je superzvijezda.

Isabella kao i svaka druga djevojčica njezinih godina voli ružičastu boju, plišane medvjediće i rado pleše na Justina Biebera. Zadnje dvije godine Isabella ne pleše samo u svojem dnevnom boravku, već na popularnim natjecanjima ljepote za djecu u Americi.

Djevojčica je postala poznata sudjelujući reality showu «Toddlers and Tiaras» gdje roditelji djece izdvajaju ogromne sume novaca za nekoliko minuta zabave. Isabellina majka je do sada već izdvojila 50 000 dolara sva njezina natjecanja, kostime, frizure, ekstenzije, umjetne nokte, umjetne zube, stiliste te govorne vježbe.

No taj se novac isplatio, kako je potvrdila njezina majka, jer Isabella zarađuje milijune. I to na svojoj liniji nakita i kozmetike za djevojčice "Glitzy Girl". Šestogodišnjakinja ima svoju tvrtku i zapošljava 42 osobe.

Mislite li da nema vremena za školu, varate se. Redovito polazi osnovnu školu, govori više jezika, a ples i pjevanje su joj izvaškolske aktivnosti.

"Cijeli biznis s natjecanjima ljepote vrlo brzo vas učini ovisnim, osobito kad vam kćer tako često pobjeđuje", izjavila je majka, ali i priznaje kako njezina djevojčica jednako uživa u tom poslu kao i ona. "Ja sam super zvijezda, imam svoju vlastitu liniju za nakit i kozmetiku i obožavam biti šefica", govori Isabella. Čini se da djevojčica već sada zna što želi.

Foto: Splashnews
Video: Youtube.com

Tagovi:

Pročitajte i:

Postala sam majka usprkos reumatoidnom artritisu

Uspješno iznesena trudnoća žene oboljele od upalne reumatske bolesti, koja je tijekom cijele trudnoće bila…

predrasude o majcinstvu

Neka se javi ona koja nije imala ove predrasude prije majčinstva i neka prva baci kamen!

Da dijete može vaš svijet okrenuti naopačke, promijeniti sve, to nikad nisam mislila. Dapače, ta…

Teror savršenog izgleda

Sramite li se ako niste izdepilirane? I trebate se sramiti!

Mudra priča: Sve što kažeš o drugome neka prvo prođe kroz Sokratova tri sita

Promislite li prije nego krenete nekome pričati o nekoj drugoj osobi? Testirajte sebe tako što…