Meryl Streep

Meryl Streep:”Tajna sretnog braka je u odvojenim kupaonicama”

Holivudska zvijezda Meryl Streep (69) i američki umjetnik Don Gummer (72) u sretnom su braku već 40 godina. Roditelji su četvero odrasle djece, a krajem veljače postali su i ponosni baka i djed - kćer Mamie Gummer (35) poklonila im je prvog unuka. Pored Mamie, par ima kćeri Grace (32) i Louisu (27) te prvorođenog sina Henryja (39).  Ono što je posebno zanimljivo kod ove obitelji jest činjenica da se s njima ne mogu povezati nikakvi skandali, a zadivljuje i to kako Meryl i Don tako uspješno odolijevaju iskušenjima bračnog života koji je zasigurno opterećen slavnom karijerom glumice...

"Oduvijek imamo odvojene kupaonice. Vjerujem, da je to prava tajna svake sretne veze: odvojene kupaonice!", objasnila je glumica u razgovoru za "Bild am Sontag". Glumica ističe kako je također pomogla i činjenica da oboje imaju sličan smisao za humor i ukus za glazbu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Meryl Streep fan🌎 (@meryl.streep) Kol 20, 2018 u 6:33 PDT

Glumica i majka

"Oduvijek sam bila majka koja radi", istaknula je Meryl Strepp, glumica s najviše nominacija te tri osvojena Oscara. "Puno sam putovala i zbog toga propustila puno obiteljskih slavlja. To uvijek boli i ostavlja male ožiljke.” No kako priznaje ova svjetski poznata glumica: “Nitko doista nije savršen. Vječno pitanje koje si najvjerojatnije postavlja većina majki, bar sam se ja uvijek to pitala: kad bih bar mogla vratiti sat da ispravim neke od pogrešaka?”

Na sreću kako se njezina karijera razvijala stvari su se promijenile na bolje: "Danas si mogu dopustiti moje vrijeme dobro posložiti te ga podijeliti jednako na svu moju djecu. To je lijep osjećaj, ali njega sam svakako teškim radom zaslužila."

Meryl je sada baka i jako se veseli vremenu koje će moći provesti s unukom nakon snimanja druge sezone uspješne serije "Big Little Lies" s Reese Witherspoon (42): "Toliko sam puno radila posljednjih mjeseci i sada sam spremna za moje prvo unuče." Njezina kćer Mamie, sada prvi put majka, tome će se izrazito veseliti jer s majkom dijeli izrazitu povezanost.

Kako i Meryl zaključuje: "Bez mog supruga i naše četvero djece odavno bih bila slučaj za psihijatriju. Moja obitelj nije samo razlog zašto sam uspješna, već i razlog zašto sam uopće živa."

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Meryl Streep fan🌎 (@meryl.streep) Vel 28, 2019 u 12:04 PST

Tekst: I.Š.
Foto: Profimedia

Preporučujemo

Tagovi: ,

Pročitajte i:

Upoznajte filmsku atrakciju na drugom kraju svijeta: Disney Pixar Toy Story Land

Uz vodstvo naše suradnice Ive Brčić, vodimo vas na drugi kraj svijeta, točnije u Toy…

umjetni rollercoaster

VIDEO: Luda vožnja na rollercoasteru u dnevnom boravku

Tko kaže da trebate putovati u zabavni park da biste doživjeli pravu avanturu na brzom…

Mindvalley: Holistički odgoj

Donosimo vam prvi dio intervjua s osnivačem i predsjednikom Mindvalley sveučilišta Vishenom Lakhianijem kojeg su…

VIDEO: Unuci kušaju omiljenu hranu svojih baka i djedova

Generacije naših baka i prabaka često su bile sretne kad su imale što pojesti. Koja…