Ljubav je bezuvjetna…

Surogat ili zamjensko majčinstvo u Hrvatskoj je zabranjeno. Stoga i nema priča o dvojici muškaraca kojima je surogat majka rodila dijete, poput ove iz Kanade, koju vam donosimo u nastavku...

Facebook stranica fotografkinje Lindsay Foster umalo je ‘eksplodirao’ nakon što je, uz dopuštenje dvojice očeva kojima je surogat majka rodila sina, objavila fotografiju dirljivog trenutka kada su svog malenog Mila prvi put primili u naručje.

– Riječima se ne može opisati koliko je predivno bilo svjedočiti ovom čudesnom trenutku. Najiskrenije se nadam da će ove fotografije u vama probuditi duboku ljubav i divljenje za ovu surogat majku kao i za nove roditelje ove bebe. Ovi očevi će, sigurna sam, biti divni roditelji – napisala je Lindsay i nastavila:

očevi i sin

– Čim pogledam njihovu fotografiju briznem u plač. Ova gornja meni je najdraža jer su na njoj baš svi. Surogat majka i njezin suprug, novi roditelji i njihov sinčić Milo, te dvije nevjerojatne babice.
Žao mi je što nadalje moram ovo isticati, no možda ću tako spriječiti neke neugodne komentare. Naime, roditelji malenog Mila su u toplesu, dakle bez majice, nisu goli. I to zato što je po rođenju bebe vrlo važan taj tjelesni kontakt. Nadalje, surogat majka ni na koji način nije u srodstvu s malenim Milom. Nije oplođenja njezina jajna stanica, ona ga je samo, na svoju veliku sreću, rodila. Ona te njezin suprug i njihovo dvoje djece s tim nemaju nikakvih problema. I ono što je najvažnije, ovo je dijete jako jako jako voljeno! – napisala je fotografkinja koja je prenijela i poruku presretnih očeva.

– Hvala svima koji su lajkali, komentirali i podijelili našu fotografiju. to je doista bio neopisiv trenutak u našim životima kojeg je ovjekovječila Lindsay Foster. Toliko smo sretni što imamo ovog prekrasnog zdravog dječačića. Poštujemo sve komentare, međutim ne slažemo se s onim negativnima. No svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ovo je trenutak čiste ljubavi i prihvaćanja. Milo je okružen bezuvjetnom ljubavi i odrastat će učeći i znajući da postoje različiti oblici obitelji i da svatko zaslužuje da ga se prihvati (pa čak i netolerantni ljudi). Milo je rođen za vrijeme World Pridea. Ova slika predstavlja sve što je Pride, sav ponos kojeg predstavlja. Ljubav nema boju niti spola ili spolne preferencije. Ljubav je bezuvjetna. Hvala još jednom svima iz dubine naših srca – napisali su očevi malenog Mila.

Foto: Lindsay Foster Photography

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Bebin osmijeh

Ne postoji ništa što roditelje može očarati više…

VIDEO: Kako zapravo izgleda Božić s bebom u kući

Savjet: svakako pogledati. Osobito ako imate malo puzavo…

Pismo desetomjesečne bebe Djedu Božićnjaku

Vrijeme je pisanja pisama Djedu Mrazu, Djedu Božićnjaku…

Prve morske radosti

Odvesti bebu na more nije viša filozofija. Trebate…

Pročitajte i:

Postala sam majka usprkos reumatoidnom artritisu

Uspješno iznesena trudnoća žene oboljele od upalne reumatske bolesti, koja je tijekom cijele trudnoće bila…

predrasude o majcinstvu

Neka se javi ona koja nije imala ove predrasude prije majčinstva i neka prva baci kamen!

Da dijete može vaš svijet okrenuti naopačke, promijeniti sve, to nikad nisam mislila. Dapače, ta…

Teror savršenog izgleda

Sramite li se ako niste izdepilirane? I trebate se sramiti!

Mudra priča: Sve što kažeš o drugome neka prvo prođe kroz Sokratova tri sita

Promislite li prije nego krenete nekome pričati o nekoj drugoj osobi? Testirajte sebe tako što…