Ljubav je bezuvjetna…

Surogat ili zamjensko majčinstvo u Hrvatskoj je zabranjeno. Stoga i nema priča o dvojici muškaraca kojima je surogat majka rodila dijete, poput ove iz Kanade, koju vam donosimo u nastavku...

Facebook stranica fotografkinje Lindsay Foster umalo je ‘eksplodirao’ nakon što je, uz dopuštenje dvojice očeva kojima je surogat majka rodila sina, objavila fotografiju dirljivog trenutka kada su svog malenog Mila prvi put primili u naručje.

– Riječima se ne može opisati koliko je predivno bilo svjedočiti ovom čudesnom trenutku. Najiskrenije se nadam da će ove fotografije u vama probuditi duboku ljubav i divljenje za ovu surogat majku kao i za nove roditelje ove bebe. Ovi očevi će, sigurna sam, biti divni roditelji – napisala je Lindsay i nastavila:

očevi i sin

– Čim pogledam njihovu fotografiju briznem u plač. Ova gornja meni je najdraža jer su na njoj baš svi. Surogat majka i njezin suprug, novi roditelji i njihov sinčić Milo, te dvije nevjerojatne babice.
Žao mi je što nadalje moram ovo isticati, no možda ću tako spriječiti neke neugodne komentare. Naime, roditelji malenog Mila su u toplesu, dakle bez majice, nisu goli. I to zato što je po rođenju bebe vrlo važan taj tjelesni kontakt. Nadalje, surogat majka ni na koji način nije u srodstvu s malenim Milom. Nije oplođenja njezina jajna stanica, ona ga je samo, na svoju veliku sreću, rodila. Ona te njezin suprug i njihovo dvoje djece s tim nemaju nikakvih problema. I ono što je najvažnije, ovo je dijete jako jako jako voljeno! – napisala je fotografkinja koja je prenijela i poruku presretnih očeva.

– Hvala svima koji su lajkali, komentirali i podijelili našu fotografiju. to je doista bio neopisiv trenutak u našim životima kojeg je ovjekovječila Lindsay Foster. Toliko smo sretni što imamo ovog prekrasnog zdravog dječačića. Poštujemo sve komentare, međutim ne slažemo se s onim negativnima. No svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ovo je trenutak čiste ljubavi i prihvaćanja. Milo je okružen bezuvjetnom ljubavi i odrastat će učeći i znajući da postoje različiti oblici obitelji i da svatko zaslužuje da ga se prihvati (pa čak i netolerantni ljudi). Milo je rođen za vrijeme World Pridea. Ova slika predstavlja sve što je Pride, sav ponos kojeg predstavlja. Ljubav nema boju niti spola ili spolne preferencije. Ljubav je bezuvjetna. Hvala još jednom svima iz dubine naših srca – napisali su očevi malenog Mila.

Foto: Lindsay Foster Photography

Preporučujemo

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Bebin osmijeh

Ne postoji ništa što roditelje može očarati više…

VIDEO: Kako zapravo izgleda Božić s bebom u kući

Savjet: svakako pogledati. Osobito ako imate malo puzavo…

Pismo desetomjesečne bebe Djedu Božićnjaku

Vrijeme je pisanja pisama Djedu Mrazu, Djedu Božićnjaku…

Prve morske radosti

Odvesti bebu na more nije viša filozofija. Trebate…

Pročitajte i:

Natasa Janjic o majcinstvu

Nataša Janjić: 'Otkad sam majka, postala sam toliko emotivna da se rasplačem u sekundi'

U posljednje vrijeme, kad se govori o Nataši Janjić Medančić, govori se o njezinom iskustvu…

pocetnicke greske roditelja

5 grešaka koje ćete kao roditelj-početnik sigurno napraviti

Uštedite si vrijeme i živce ili učite iz svojih grešaka...

Žena inspiracija Maria Tomić Preiner: Želim trgnuti ljude iz apatije

Maria Tomić Preiner diplomirana je psihologinja i socijalna radnica, majka dvoje djece koja stigne sve:…

Gabriela Braičić: Još jedna mlada zvijezda je rođena!

Svi koji još niste poslušali nastup 14-ogodišnje Gabriele Braičić prošli vikend na Supertalentu, priuštite si…